Home Living iboligen.dk – alt til hjemmet på et link

iboligen.dk – alt til hjemmet på et link

by Nicolai Klingenberg

Er du glad for møbler? Og alt det, du kan mokke ind under hjemmets vægge og tag? Så kunne dagens skrivelse nemt være noget for dig. Det handler om alt under en www-adresse, for iboligen.dk har samlet flere hundrede kataloger på en adresse.

Var det på tide med noget nyt til hjemmet? Eller bare inspiration? Så finder du det via dagens indlæg.

En ting er at falde over “noget på nettet”, som man syens godt om. Men hvad nu hvis, der var noget andet, der var endnu bedre? Eller noget man slet ikke kendte til? Det er utvivlsomt blevet nemmere at finde rundt i produktjunglen – et spørgsmål på Facebook kan føre til nyopdagede producenter eller en ny bolig. Pinterest kan åbne øjne for “ting”, vi ikke har i hjemlandet, og en kurer kan levere sagen kort tid efter fascinationen er skabt.

Frit valg på alle hylder så at sige…

Som yngre var begejstringen stor, når kataloger for et og andet dumpede ind med posten. Men den slags fylder. Kataloger altså. Og det der med at gemme kataloger bliver sjældent nogen succes. Om det var det, der var idéen bag iboligen.dk, skal jeg ikke kunne sige, men internettets fortræffeligheder har selvsagt også noget at sige. Hvorfor ikke samle det hele på en platform, når nu man kan?

Nyt køkken?

Således er det blevet – og i netop nu findes der over 300 kataloger på hjemmesiden. Jeg har langt fra været dem alle igennem og egentligt kun kastet et flygtigt blik på siden, men det skulle undre mig, hvis man ikke skulle kunne finde det, man lige stod og manglede. Eller ikke vidste, man stod og manglede.

Du kan også vælge at gå all in på “noget specifikt” såsom sofaer.

Layoutet kunne måske være mere venligt, og lidt redaktionelt indhold ville også pynte, men alting kan blive bedre. Initiativet hilser jeg dog velkommen – og hvis du vil se mere, kan du jo smutter forbi iboligen.dk på linket her <—

Kan du godt lide ting til hjemmet, så besøg kategorien Living her <–

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk