Home Living Danske arkitekttegnede møbler er køb for livet

Danske arkitekttegnede møbler er køb for livet

by Nicolai Klingenberg

Artiklen indeholder reklamelinks.

De fleste personer køber mange møbler gennem deres liv. Det kan være i forbindelse med, at de gamle møbler er slidte, ødelagte eller man blot trænger til fornyelse.

Der findes dog møbler, der ikke behøver at blive skiftet ud, fordi de kan holde en hel menneskealder – og mere til. Det er der mange danske arkitekttegnede møbler, der kan bryste sig af.

Mange af dem er lavet i robuste materialer og i holdbare konstruktioner, hvorfor holdbarheden er særdeles imponerende. Ydermere har de et tidløst og elegant udseende, der medfører, at man aldrig bliver træt af at se på dem.

Det vil sige, at mange danske designermøbler, er møbler man køber, og kan have resten af sit liv. Ikke alle ønsker dette, da der fortsat er folk, der ønsker fornyelse i ny og næ. Det ændrer dog ikke på, at det faktisk er muligt at have disse møbler hele livet.

Hvilke møbler er der tale om?

Det er svært at give navne på konkrete møbler, der ovenstående er gældende for et bredt spektrum af forskellige møbler. En stor del af møblerne er dog tegnet af de samme arkitekter, som i årevis har været blandt Danmarkshistoriens mest velrenommerede og velkendte møbelarkitekter.

Ovenstående er blandt andet gældende for arkitekter som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Finn Juhl, Hans J. Wegner, Kaare Klint, Poul Kjærholm og Verner Panton.

Fælles for alle ovenstående møbelarkitekter er, at det er et fåtal af danskerne, der ikke er bekendt med både dem og deres møbler. Ligeledes er deres møbler designet til at være visuelt tiltalende, men også robuste og holdbare.

Netop derfor er du garanteret, at du laver en god investering, hvis du beslutter at købe et dansk design møbel fra en af de førnævnte designere.

Gensalgsværdien er som regel fordelagtig

En anden fordel ved denne type møbler er, at gensalgsværdien som regel også er fordelagtigt. Det sikrer, at du vil kunne videresælge de indkøbte møbler til en pris, der reducerer dit køb.

Køber du på rette tidspunkt og til rette pris, kan du endda ende med at tjene penge. Det er der ikke mange andre typer møbler, der kan tilbyde dig.

I denne sammenhæng er det selvfølgelig vigtigt at pointere, at ikke alle danske designermøbler har en lige god gensalgsværdi. Er det noget, der er af stor betydning for dig, er det naturligvis vigtigt, at du undersøger markedet, før du beslutter dig for at købe.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk