Home Grej & grooming Leatherprojects og My-Pleasure.dk alliance del II

Leatherprojects og My-Pleasure.dk alliance del II

written by Nicolai Klingenberg 10. april 2013
Pin It

Det gik forrygende sidste gang, der blev kreeret et samarbejde mellem danske LeatherProjects.com og mindst lige så danske My-Pleasure.dk. Ja, det svinger svært engelsk, men nok om det. Det er nemlig således, at en ny – og limiteret – kortholder er blevet en realitet. Sidste gang var de 10 eksemplarer væk på omtrent 24 timer, så hvis du er interesseret, skal du nok være lidt tjep på bestillingsmailen.

Så ruller vi igen - og denne gang med 15 enheder. Plus en medfølgende "godte"...

Så ruller vi igen – og denne gang med 15 enheder. Plus en medfølgende “godte”…

Mit CV udi kortholdere er enormt. Ingen har rigtig gjort det for mig før. Men så kom Jeppe med LeatherProjects. En salgssmøre siger du? Muligvis. Men den er sand. Jeg har ikke anvendt andet, siden jeg fik min sag. Qua sit læder patineres den konstant. Og så er der selvfølgelig en smule “stolthed” forbundet med det gode håndværk. Dels fra min side – men også fra Jeppe og hans håndværksmæssige kunnen.

Bagsiden - hvis man overhovedet kan tale om en sådan...

Bagsiden – hvis man overhovedet kan tale om en sådan…

Hvad er nyt siden sidst?

Det skal jeg sige dig. Frem for 10 eksemplarer er der nu 15 eksemplarer i spil. Og de er alle med bow tie (ganske underspillet) logo, og så er de selvsagt nummererede. Der er 15 stykker i spil, denne gang er de syet med blå tråd og knap samt elastik er ligeledes blå.

Målene? Så gerne! Højde: 11 cm. Bredde: 7,5 cm (opslået 15 cm). Den passer nemt i din bukse- eller inderlomme.

Målene? Så gerne! Højde: 11 cm. Bredde: 7,5 cm (opslået 15 cm). Den passer nemt i din bukse- eller inderlomme.

Vi har brugt en anelse lysere læder denne gang – det er kalvebugslæder, og det bliver mørkere og mere patineret med tiden. Den skal nok blive smuk.

Nummeret og med bow tie logo. Nummer 1 af 15 er faktisk færdigproduceret - er du kvik på tasterne, kan det blive din.

Nummeret og med bow tie logo. Nummer 1 af 15 er faktisk færdigproduceret – er du kvik på tasterne, kan det blive din.

Derudover medfølger der en lille dåse læderfedt – dermed kan du præge kortholderen, om du lyster. Enten før ibrugtagning eller undervejs – læderet forbliver dermed blødt og smidigt. Ikke tosset overhovedet – og fedtet er fri for opløsningsmidler og silikone.

Fedt!

Fedt!

Vil du have initialer i, skal du slippe en 50’er ekstra.

Prisen forbliver den samme: 800 kroner. Du kan enten hente den efter aftale i København hos LeatherProjects eller få den sendt forsikret med fragtfirma for 50 kroner.

Alt er stadig lavet i hånden i Danmark, kortholderen rummer nemt otte kort (jeg har sågar flere i min), og du kan have løse bon’er mm liggende inde i holderen grundet den fikse elastiske lukning.

Bare rolig - du bliver glad for den.

Bare rolig – du bliver glad for den.

Så den må du bare eje?

Det forstår jeg godt. Hvis du vil sikre dig et eksemplar, sender du blot en e-mail til nk@my-pleasure.dk. Oplys venligst, om du skal have initialer i, og om den skal sendes eller afhentes.

Mere Jeppe? Så gerne. Advarsel: Nedenstående video kan resultere i ordrebestilling.

LeatherProjects – The Maker from LeatherProjects on Vimeo.

Pin It

You may also like