Home Fotografier Fotografier – en ny kategori er blevet til

Fotografier – en ny kategori er blevet til

by Nicolai Klingenberg

En ny kategori er hermed blevet til. Kald den blot en anelse krea. Eller arty-farty. Det handler dog ikke kun om mig. Det handler nemlig også om dig. Tag godt imod kategorien Fotografier.

Stemningsfuldt sommerskud

Stemningsfuldt sommerskud

Måske har du fået et nyt ur. Eller et par nye boots. Måske var du heldig at forevige en god udsigt, eller også har du fanget en stemning til en fest eller et bryllup, der sidder lige i skabet. Og lige på fotoet. Disse momenter vil jeg meget gerne have lov at dele.

Sidste nat som ugift...

Sidste nat som ugift…

De materielle sager kan inspirere andre – enten til at drømme. Eller slå til. Måske har du et særligt look, der kan inspirere andre. Eller også kan du få andre til at fælde en tåre. Eller et træ. Måske kan du få folk til at grine. Eller til at rejse ud og opleve – enten i nabobyen eller på den anden side af jorden.

Øde og forladt minigolfbane

Øde og forladt minigolfbane

Stikord er altid gode, så her kommer en hel del, du kan lade dig inspirere af. Du har sikkert allerede noget, der kan bruges, når du ser ord som: Ferie, fest, mad, kunst, natur, kærlighed, musik, materialisme, cash, udsigt, lir, klæder, liv, læder, vintage, patina, venner, familie, design, nat, morgen.

Send dit foto og et par sætninger om fotografiet til nk@my-pleasure.dk. Jeg glæder mig til at læse og dele dine sager. Du må i øvrigt endelig dele dette indlæg, så der kommer flest mulige historier til inboxen.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk