Home Living Snup et snapshot og vind et HTH køkken

Snup et snapshot og vind et HTH køkken

by Nicolai Klingenberg

Alle gode fester ender altid i køkkenet. Det er måske lidt af et postulat, men der er noget om det. Jeg har i hvert fald ordnet talrige verdenssituationer, fiflet med playlister, danset, nydt tobak, sjusser, godt selskab, natmad og… andet herligt i talrige køkkener. Ud af et helt liv tilbringer vi 1 år og 39 døgn i køkkenet – sådan lyder det fra HTH, som også er initiativtager og præmiesponsor til dagens indlæg.

Uanset om du har et nyere eller ældre køkken, så er jeg sikker på, at der er hyggeligt. Så hyggeligt, at du kan blive en KitchenAid blender rigere. Hvordan? Det kan du se lige her.

Hvis du vil vinde blenderen, så skyder du blot et stemningsfuldt køkken-skud og smider det på Instagram med hashtagget #HTHhack. Du kan også smide billedet op på HTH Danmarks Facebook-side her

Er den helt gal med dit køkken? Så var det måske på tide med et nyt. Tænker du: “Jamen jeg har ingen penge til et nyt køkken!”, så er der (ta-daa) også en mulighed for at vinde et gavekort på tyvetusinde kroner til et lille HTH-køkken. Her skal du dog lette dig fra køkkenbordet og besøge en HTH butik, hvor du fotograferer dig selv og deler resultatet på Instagram med førnævnte hashtag #HTHhack. Du kan også smide det direkte op på HTHs Facebook side her – husk at skrive, hvilken biks, du har foreviget dig selv i.

Skal du have den genopfrisket i piktogram-form, så ser det således ud.

Stikker du af med den flotte præmie, kan dit køkken ende med at se ud som herunder. Tilsæt herefter musik, levende lys, sjusser og godt selskab, og så er jeg overbevist om, at du vil hive gennemsnittet for, hvor meget tid vi bruger i køkkenet op. Du kan selvsagt også “nøjes” med at lave mad, nyde stilheden og passe dig selv…

Hvad du ellers kan bruge tiden på, har HTH valgt at illustrere ganske humoristisk og knapt så videnskabeligt på lagkagediagrammet herunder. Jeg krydser fingre for, at du vinder det nye køkken – pøj, pøj med det!

Kom med i køkkenet hos My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk