Home Medier med mere Vind biletter til The Salvation – den nye western med Mads Mikkelsen

Vind biletter til The Salvation – den nye western med Mads Mikkelsen

written by Nicolai Klingenberg 23. maj 2014
Pin It

I foråret og sommeren 2013 skete der et og andet i Sydafrika. Her indspillede man en film, som netop har fået premiere. Navnet er The Salvation, Mads Mikkelsen er i spidsen, og tre læsere kan vinde to billetter til filmen.

En ophængt Mads Mikkelsen i en scene fra The Salvation. Foto: Joe Alblas

En ophængt Mads Mikkelsen i en scene fra The Salvation. Foto: Joe Alblas

Vi springer direkte til et presseuddrag, som svarer på det oplagte spørgsmål: Hvad handler filmen om?
1870’erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse. Den danske emigrant Jon (Mads Mikkelsen) har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA. Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår Jon gerningsmanden ihjel. En hævn der slipper brutale kræfter løs. Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror. Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må Jon forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.

Ingen western uden en begravelse. Foto: Joe Alblas

Ingen western uden en begravelse. Foto: Joe Alblas

Kunne det ikke siges med en trailer og levende billeder? Jo da. Se bare her:

Der er tre gange to billetter på højkant. Du deltager ved at smide din mail sammen med navnet på den rolle eller film, du husker Mads Mikkelsen bedst for i kommentarfeltet. Du kan deltage til og med fredag den 30. maj, hvor der trækkes lod blandt svar- og budgivere.

Træk din skyder på My Pleasures Facebook side her

Pin It

You may also like