Home EkviperingGrej & grooming LeatherProjects i nyt setup med Graae Copenhagen

LeatherProjects i nyt setup med Graae Copenhagen

by Nicolai Klingenberg

Gennem de sidste par år har jeg haft fornøjelsen af at følge Jeppe Dencker og hans virke med LeatherProjects. Vi har sågar lavet et par produkter i fællesskab, og dem kunne der nemt komme flere af. I dag handler det dog om noget helt andet, for LeatherProjects har slået kræfterne sammen med Graae Copenhagen, som har produceret lædervarer siden 1967…

Døren er åben - kom ind og får en god historie

Døren er åben – kom ind og får en god historie

Jeg lagde vejen forbi for nogle uger siden for at hilse på Jeppe, se nogle af hans nyere kreationer og få en herlig kop hjemmegjort kaffe. Med på skulderen havde jeg kameraet, så jeg kun skyde nogle herlige fotos af Jeppes kreationer.

Maskulin pynt

Maskulin pynt

Som du nok kan fornemme, så oser hans værksted af sjæl. Det er sådan et sted, man får lyst til at sætte sig ned og “være kreativ”. Her er en gennemført stil med ældre møbler, rolig musik på anlægget og feel good fra gulvbrædder til loft.

Toilettasker

Toilettasker

Og et close up

Og et close up

Bagerst i lokalet ligger værkstedet, hvor talrige materialer ligger til udskæring i selskab med en række ældre maskiner og værktøj, der færdiggør processen. Selv samme sted finder du i øvrigt kaffemaskinen. Det kan ikke afvises, at du bliver budt på en kop, men snakken går om læderet.

Et rigtigt værksted

Et rigtigt værksted

Old school symaskine

Old school symaskine

Men hov – der var jo noget med en fusion af en art? Nemlig. Det er netop blevet meldt ud, at Jeppe indtræder som kreativt direktør for læderfirmaet Graae Copenhagen, som har eksisteret siden 1967. Kunderne tæller tilhængere af lædervarer i en høj kvalitet samt gode gutter fra Led Zeppelin og Rolling Stones. Mantraet går på, at et Graae Copenhagen produkt skal holde hele livet.

Forfriskende hjørne

Forfriskende hjørne

Egne kreationer

Egne kreationer

Rent praktisk vil det blandt andet betyde, at der bliver arbejdet på at etablere et fælles værksted med dertilhørende butik, og man har desuden valgt at tage den udenlandske brille på, hvorfor udvalgte markeder også vil blive præsenteret for den nye læderalliance og dennes produktioner.

En ældre telefonbænk

En ældre telefonbænk

Remedier

Arbejdsremedier

Jeppe selv udtaler følgende i en skrivelse:
– Vi vil at skabe et sted, hvor vi ikke blot laver produkter, der supplerer markedet, men hvor vi går forrest, og tager håndværket til nye højder. Det handler om, at skabe et rum der understreger hvor meget passion og energi, der er lagt i hvert enkelt produkt. Derfor er hele omdrejningspunktet i det nye hus netop håndværk og sjæl.

Jeppe Dencker

Jeppe Dencker

Udvalgte bælter på ældre radio

Udvalgte bælter på ældre radio

Jeg er ganske overbevist om, at passion for læderet, og det at skabe noget med hænderne af høj kvalitet har været anledningen til, at Jeppe er nået så langt. Han har min fulde respekt, og jeg bliver sgu lidt halvstolt over at have været blandt de første, der skrev om Jeppe.

Bindingsværk og tasker til forretningsfolk

Bindingsværk og tasker til forretningsfolk

Du finder mere info på LeatherProjects hjemmeside her

Følg My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk