Home Living Jeg er flyttet til 1829 Frederiksberg C – tips modtages

Jeg er flyttet til 1829 Frederiksberg C – tips modtages

by Nicolai Klingenberg

En ny matrikel er blevet indtaget, og postnummeret er 1829 Frederiksberg C. Jeg er ved at være på plads, men har erfaret, at der er røget en anelse for meget med til “det nye”. Når det så er sagt, så er det over ti år siden, jeg havde min gang på Frederiksberg, og derfor hører jeg meget gerne fra folk, som mener, de har gode tips til mit nye lokalområde.

Udekontoret ser således ud. Særdeles fint.

Udekontoret ser således ud. Særdeles fint.

Hvad enten det er restauranter, indkøb, caféer, take-away eller værtshuse, så jeg er særdeles lydhør. Måske findes der nogen, som driver forretning her, og som kunne have mod på “noget”. Eller findes her er herligt galleri, teater eller andet kulturelt, så sidder jeg klar med notesblokken.

For enden ser du Frederiksberg Allé - kender du noget, siger du bare til.

For enden ser du Frederiksberg Allé – kender du noget, siger du bare til.

Tips modtages med kyshånd på nk@my-pleasure.dk – hvad enten du kender til det ene eller andet på Frederiksberg C. Og tak i øvrigt.

 

Flyt med My Pleasure til Facebook her

You may also like

2 comments

Jeanne 18. september 2014 - 14:44

Hvor er de altan møbler fra?

Reply
nicolaiklingenberg 18. september 2014 - 15:14

Jeg mener, de er fra IKEA.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk