Home Living Jeg er flyttet til 1829 Frederiksberg C – tips modtages

Jeg er flyttet til 1829 Frederiksberg C – tips modtages

written by Nicolai Klingenberg 4. september 2014
Pin It

En ny matrikel er blevet indtaget, og postnummeret er 1829 Frederiksberg C. Jeg er ved at være på plads, men har erfaret, at der er røget en anelse for meget med til “det nye”. Når det så er sagt, så er det over ti år siden, jeg havde min gang på Frederiksberg, og derfor hører jeg meget gerne fra folk, som mener, de har gode tips til mit nye lokalområde.

Udekontoret ser således ud. Særdeles fint.

Udekontoret ser således ud. Særdeles fint.

Hvad enten det er restauranter, indkøb, caféer, take-away eller værtshuse, så jeg er særdeles lydhør. Måske findes der nogen, som driver forretning her, og som kunne have mod på “noget”. Eller findes her er herligt galleri, teater eller andet kulturelt, så sidder jeg klar med notesblokken.

For enden ser du Frederiksberg Allé - kender du noget, siger du bare til.

For enden ser du Frederiksberg Allé – kender du noget, siger du bare til.

Tips modtages med kyshånd på nk@my-pleasure.dk – hvad enten du kender til det ene eller andet på Frederiksberg C. Og tak i øvrigt.

 

Flyt med My Pleasure til Facebook her

Pin It

You may also like