Home Medier med mere S.T. VALENTIN – nu som magasin

S.T. VALENTIN – nu som magasin

by Nicolai Klingenberg

I Aarhus smiler pigerne mere. I hvert fald hvis du spørger Peter Falktoft. Og hvor ved jeg så det fra? Det skal jeg skrive dig. Det er nemlig sådan at Aarhus huser en modevirksomhed, som går under navnet S.T. Valentin. Biksen drives af Nikolaj Valentin og Steffen Larsen. Dem har jeg fulgt gennem et par år. Det, der kendetegner de to, er passion for ting til mænd. Faktisk i en sådan grad, at de har udgivet et magasin…

Fra en serie i magasinet...

Fra en serie i magasinet…

Det er faktisk udgave nummer to, som de gæve gutter har sendt på gaden. Og på internettet. Det handler om S.T. Valentin universet, men også om, hvad Nikolaj og Steffen mener, at en mand bør vide.

Ting, der er værd at vide om kvinder...

Ting, der er værd at vide om kvinder…

Dermed kan du forvente mode, grooming, livsstil, lidt om kunst, opskrifter på drinks, ord fra Holger Nicolai Bang, et interview med mig. Du får lige en teaser, som gutterne smed ud, før magasinet ramte gaden og adressefeltet i din internetbrowser.

S.T. VALENTIN Magazine Issue #002 Teaser from S.T. VALENTIN on Vimeo.

I bund og grund er det markedsføring. Men der er tale om markedsføring på absolut fin vis. Det hørmer af både stemning og passion, god smag og en vilje til at lave noget godt og ordentligt. Gutterne er sådan set ikke bladmænd, det skal du ikke lade dig skræmme af. Magasinet er herlige portrætter af personligheder og brands, nyttig viden om herlige tiltag i Aarhus.

Sjusser

Sjusser

Kunst

Kunst

Bor du ikke i Aarhus? Så skal du vide, at du stadig kan handle vare fra deres biks – og blive inspireret af de skrivelser og ikke mindst fotos, som magasinet rummer.

Hud med hud

Hud med hud

 

Du kan købe magasinet her

Og du kan læse magasinet online her

Du skal være velkommen til at følge My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk