Home Medier med mere My Pleasure & Tumblr – sitet har fået en sidevogn

My Pleasure & Tumblr – sitet har fået en sidevogn

by Nicolai Klingenberg

Sådan en herlig fredag aften skal fejres med en lille nyhed, som nemt kan blive til noget større. Eller måske en del af dit daglige My-Pleasure.dk ritual. Jeg har nemlig skabt et Tumblr-site, som byder på inspirerende og flotte fotos fra hele det herlige internet.

Et blandt mange stemningsfulde skud

Et blandt mange stemningsfulde skud

Ganske kort fortalt så kan du forvente stemninger, udsigter, lidt fruentimmer, talrige biler, men også flotte ure. Og lædervarer. Der er tale om et fotobaseriet og “påklistret” medie, som rummer alt det – eller i hvert fald noget af det – som det gode liv (også) kan byde på.

Nogle fotos har jeg selv taget, mens andre er skudt videre fra andre Tumblr-medier. Jeg er ganske sikker på, at du vil kunne lide, hvad du ser. I øjeblikket ligger der 13 sider med fotos. Du får et af dem, jeg selv har taget, herunder.

Du finder My Pleasure på Tumblr lige her:
tumblr.my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk