Home Tryksager Ny James Bond Spectre trailer

Ny James Bond Spectre trailer

by Nicolai Klingenberg

Lige siden jeg var ganske lille, har jeg haft en fascination for James Bond. Bilerne, kvinderne, nævekampene, de elektroniske apparater og til tider også påklædningen. Jeg har set James Bond til børnefødselsdage i 80’erne, og jeg blev vist også begavet med en James Bond pistol for to et halvt årti siden, men i dag skal det handle den kommende James Bond Spectre trailer…

Hvid jakke og selvbinder. Så er vi (blidt) i gang... Foto er sakset fra den nye trailer.

Hvid jakke og selvbinder. Så er vi (blidt) i gang… Foto er sakset fra den nye trailer.

Filmen forventes at komme til landet i november – faktisk til hele verden – men der har været talt lidt i krogene om, hvorvidt man skulle stable et særligt læserarrangement på benene. Den sag har jeg på idéblokken, men indtil vi bliver klogere på det eventuelle tiltag, kan du jo lige så fint læne dig tilbage og se den nye trailer, som har været ude i under 24-timer.

Var der mere? Egentlig ja. Måske missede du historien om Bond-bilerne fra Spectre? Det skal du ikke være ked af, for den historie kan du genlæse lige her

Foto: Jaguar Land Rover

Der er lidt fra den tidligere historie… Foto: Jaguar Land Rover

Det var ord, fotos, video og gensyn for denne gang. Jeg skal hjertens gerne vende retur med opdateringer i 007-regi.

Kør den ind som agent på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk