Home Kluns, grej og grooming Bond Moments – flere tanker om feel good

Bond Moments – flere tanker om feel good

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Husker du, at jeg for en lille stund siden fik præsenteret et par retningslinjer for, hvad et par “Bond Moments” kunne være? Du ved det der med lige at gennemgå en tjekliste inden i knolden, før man(d) skal ud – enten til et møde eller til en festlig aften ude? Godt. I dag skal det handle lidt om det samme…

Forfriskninger i kahytten når som helst. Champagne - champagne for everyone

Veltilfreds

Man(d) og jeg gør gerne lidt ekstra ud af den personlige fremtoning, når kalenderen foreskriver noget vigtigt eller noget festligt. Der bliver gjort lidt mere ud af tankerne bag, hvad der skal trækkes i – og hvordan jeg vil tage mig ud. Jeg er ingenlunde nogen hystade på det område, men der er typisk et par elementer elementer, der gør sig gældende, når jeg “skal noget”.

– Ordentlig påklædning. Det giver selvsagt sig selv, men det behøver hverken at involvere kjole og hvidt eller et jakkesæt i tre dele. Det handler mere om at trække i noget rent, pænt og gerne nystrøget, såfremt der er for eksempel er en skjorte i spil. Er fodtøjet en smule smudsigt, skal dette have en let aftørring en klud eller sågar en pudsning, hvis den er helt tovlig.

– Ansigtet skal gerne fremstå rent og pænt. For mit vedkommende betyder det ikke, at skægget skal bort. Nok nærmere tværtimod, men til gengæld skal det fremstå trimmet og pænt. Og uden skægstubbe på afveje. En let og lynhurtig tur med skraberen gør både hals og kinder nydelige. Og det tager ikke særlig lang tid. Tilsæt lidt duftegodt, og du er fint kørende.

Simple sager til en nydelig fremtoning

Simple sager til en nydelig fremtoning

– De små detaljer – er neglene rene? Sidder håret nogenlunde? Har du fået børstet bisserne? Et stykke persille på afveje kan nemt spolere en ellers fin fremtoning, og det samme kan smudsige negle. Omend det er små detaljer, så gør de den helt store forskel – særligt i negativt regi, hvis der ikke er styr på de mindre detaljer, som gør den store forskel.

Og hvor i al verden er Bond Moments så relateret til Gillette og Spectre-filmen? Fordi mega-brandet og Bond har indgået et kommercielt partnerskab i forbindelse med den højaktuelle Spectre-film. Det er vist i øvrigt første gang, det er sket. Idéen er, hylde mænd og opfordre dem til at få flere “Bond Moments” i hverdagen, hvilket blandt andet kan ske med brug af en Gillette Fusion ProGlide shaver med FlexBall teknologi – i hvert fald, hvis man spørger Gillette.

Dette indlæg er en del af et kommercielt setup, da det er sponseret, som en del af det ønskede fokus på partnerskabet mellem Gillette og SPECTRE.

 My Pleasure er på Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk