Home Kluns, grej og grooming En lørdag med Skagen og LeatherProjects

En lørdag med Skagen og LeatherProjects

by Nicolai Klingenberg

I lørdag var der ramasjan på Vimmelskaftet. Det er nemlig her, Skagen brandet har til huse i egen butik. Der var flot fremmøde – og det af en særlig årsag. Skagen og LeatherProjects har nemlig lavet et partnerskab. Det bliver du klogere på i en video med Jeppe Dencker, som findes i denne artikel.

En glad mand med sit læder

En glad mand med sit læder

Der er ikke noget bedre end at være selvstændig – og da slet ikke når det går godt for “butikken”. Et fint tegn på en god forretning kan for eksempel være, når en større virksomhed banker på den selvstændiges dør for at tilbyde et samarbejde – og det var netop, hvad der skete hos LeatherProjects, som Jeppe Dencker står bag. Samarbejdet blev til en kollektion, som nu er at finde i Skagens egen butikker. Blandt andet på Vimmelskaftet.

Et par udenlandske kunder slog i øvrigt til på selve dagen - og bad om Jeppes initialer i deres køb. Det fik de...

Et par udenlandske kunder slog i øvrigt til på selve dagen – og bad om Jeppes initialer i deres køb. Det fik de…

En række venner af “husene” var kigget forbi – dels for at se på løjerne, mærke på dem, skrive om dem og sprede nyheden.

Funda og Jedig på pletten

Funda og Jedig på pletten

Jeg snublede for år tilbage over Jeppes kunne og gøren – dengang var hans virksomhed nærmest nystartet, men et personligt møde og et syn på Jeppes kreationer gjorde blandt andet, at han og jeg strikkede et par limiterede kortholdere sammen, som blev solgt nok så kvikt. Nå. Det handler jo om Skagen i denne historie, hvorfor jeg vil lade Jeppe fortælle lidt om partnerskabet.

Og hvordan ser de limiterede skabninger så ud? Det skal jeg vise dig lige her.

Kortholderen til mænd. Men damer må også godt købe den. For eksempel til deres mand.

Kortholderen til mænd. Men damer må også godt købe den. For eksempel til deres mand.

For begge kreationer gælder det, at der er anvendt italiensk læder – af den absolut kraftige slags. Jeg husker ikke den korrekte betegnelse, men vi har med et materiale at gøre, som i den grad kan holde til noget – og som patineres med tiden. Materialet bliver i øvrigt også blødere, efterhånden som det bruges.

Tasken. Til damer. Mænd må også gerne købe den - til deres kvinder.

Tasken. Til damer. Mænd må også gerne købe den – til deres kvinder.

Men var der noget med et ur? Det var der. Det ser således ud.

Bagkasse gravering, som bevidner samarbejdet

Bagkasse gravering, som bevidner samarbejdet

Uret forfra.

Uret forfra.

Det var ord og ur. Samt tasker. Alle produkterne er lavet i et begrænset oplag, og sælges kun i udvalgte forretninger. Stort tillykke til Jeppe med det flotte samarbejde. Mere af den slags!

Der er læder og klokkeværker på Facebook lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk