Home Audi Den nye Audi A4 – med et strejf af Struer

Den nye Audi A4 – med et strejf af Struer

by Nicolai Klingenberg

Er der noget som at fløjte med på en sang? Eller skråle med på en klassiker? Jeg er ingenlunde bleg for det, når jeg kører bil. Og så vil jeg blæse på, at jeg ikke har firmabil. Over 90 % af de Audi A4’ere der bliver solgt, bliver nemlig solgt som firmabiler, og med en nylig alliance mellem Audi A4 og Bang & Olufsen vil firmabilsfolket have mulighed for at lytte til sublim lyd…

Kig på den lille stålskinne i passagersiden. Der står Bang & Olufsen. Det er svært at se - men skulle være nemt at høre...

Kig på den lille stålskinne i passagersiden. Der står Bang & Olufsen. Det er svært at se – men skulle være nemt at høre…

Den nyeste Audi A4 er den niende i rækken, og jeg har haft fornøjelsen af at køre denne nyhed. Er den velkørende? Det kan du tro. Er den spækket med lækker teknik? Det kan du også tro. På listen over tilvalg finder du blandt andet et Bang & Oulfsen lydsystem med 3D lyd.

To rytmebokse

To rytmebokse

Ret beset dækker det over over 19 højtalere i kabinen, som skulle samspille på så fin en vis, at lydoplevelsen nærmest skulle være “omsvøbende”. Hvis du skal have cifre på, betyder det i øvrigt, at anlægget kan levere 750 watt. Du skal i øvrigt vide, at bilen rummer flere elementer, som er lånt fra mere eksklusive Audi-modeller.

Mere interirør

Mere interirør

Der var lidt close-up af detaljen

Der var lidt close-up af detaljen

En video? Det kan du tro.

Historien er sponseret – ordene er mine egne.

My Plaesure kører både 3 og 4D på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk