Home Kluns, grej og grooming På hjul med Michael Corvinius fra Copenhagen Concierges

På hjul med Michael Corvinius fra Copenhagen Concierges

by Nicolai Klingenberg

Da jeg for en knapt så længe siden skulle ud at rejse, fik jeg en idé, da jeg skulle til lufthavnen. Faktisk inden, men jeg tænkte, at det var længe siden, at Michael Corvinius fra Copenhagen Concierges havde stukket os en levende opdatering. Derfor var han så venlig at lægge stemme og bil til et videointerview…

Der er manden her, der kan hjælpe dig med alt det, du ikke lige magter. Eller har forbindelser til...

Der er manden her, der kan hjælpe dig med alt det, du ikke lige magter. Eller har forbindelser til…

Er du på jagt efter en, der kan hjælpe dig? Enten privat eller i virksomheden? Du ved – booke et bord, hente noget fra renseriet eller booke en rejse? Eller skaffe det, der vanligvis kræver ventetid i telefonen for mening mand? Alle tiders. Michael er i så fald din mand. Men lad os blive lidt mere konkrete…

Er du nysgerrig på et medlemsskab hos Copenhagen Concierges? Så kan du læse mere om private medlemsskaber her og medlemsskaber for virksomheder her

Godt rullende - både foran og bagi...

Godt rullende – både foran og bagi…

My Pleasure kører dig direkte til gaten her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk