Home Kluns, grej og grooming En række oplagte bud på gaver til mænd

En række oplagte bud på gaver til mænd

by Nicolai Klingenberg

Hvad ønsker du dig til jul? Alt muligt sikkert. Jeg har som oftest svært ved at hitte på noget. Fordi jeg er så nøjsom. Arj, det er løgn. Nogle ønsker er måske lidt for tunge eller urealistiske, men i dag har jeg disket op med nogle bud, der kunne være noget for dig. Du kan jo også begave dig selv, hvis du ønsker det. Kort fortalt handler det om gaver til mænd.

Er det de her sager? Ja. Plus lidt flere...

Er det de her sager? Ja. Plus lidt flere…

Mark Giusti har designet denne laban af en weekendtaske. Det kunne jo tænkes, at du havde mod på at gå med noget, der ikke hænger på enhver. Og samtidig få noget lækkert.

En god weeken(taske)

En god weeken(taske)

Du finder weekendtasken her

Der sker ting og sager hos Karl København. Hvad, kan jeg ikke afsløre nu og her, men jeg vil da mene, at det ville være på sin plads at vise denne herlige sweater, som kan blive din. Karl København er stiftet af Nis, som kan sin visuelle identitet – og nu også tøj.

Karl København - og der er mere at komme efter på hjemmesiden.

Karl København – og der er mere at komme efter på hjemmesiden.

Du finder Hjalmar sweateren her

Hvad får man, hvis man blander bomuld og silke? Altså du kan blandt andet få dette herlige tørklæde, som også kan benævnes som en klud. Dog af den pænere og finere slags. Således kan du både peppe eller boppe din smoking eller dit jakkesæt op.

LuksusKluden

LuksusKluden

Du finder tørklædet her

Når man skal på rejse til det store udland, skal man gerne rejse med pas. Og dette kan man jo ganske… passende… iklæde et lækkert etui. Af læder. Det er Jeppe fra LeatherProjects, som har designet og lavet sagen.

Pas-futteral

Pas-futteral

Du finder pas-futteralet her

“Goddag, jeg vil gerne se på en sweater, som er lidt blødere end noget af vanligt bomuld…?”. Således kunne det lyde, og til denne forespørgsel kunne jeg nemt oplyse, at de fremadstormende godtfolk hos Les Deux har gode sager på hylderne i departementet for blandinger af uld og cashmere. Se nu bare denne sag, som findes i flere varianter.

Casmere og uld.

Casmere og uld.

Du finder Les Deux i uld og cashmere her

Når nu vi er i sving med herretøj, som har danske gutter bag roret, så skal du ikke snydes for Et al Design. Det begyndte med sko – og nu gør dig sig også i tøj. Tag du bare et kig på denne jakke – jeg er sikker på, den vil klæde dig.

Nydelig jakke

Nydelig jakke

Du finder blazeren, som ret beset er en jakke her

Står du og mangler et slips? Og må det gerne være af silke? Drøn godt. Det er nemlig sådan, at det danske brand Carlo A netop er leveringsdygtig i den slags. Der er kommet nye designs på de virtuelle hylder – kig efter dem med polka-prikkerne. Modellen hedder Thomas…

Silkeprikker

Silkeprikker

Find de mange slips her

Er du på jagt efter et par nydelige støvler, så kunne disse meget vel være noget. Til dine fødder. De er fra Ted Baker, de er lavet af læder, og så kræver de, at du er til gummi under sålerne.

Fodtøj

Fodtøj

Støvlerne kan du finde her

Holder du af at rejse, så har du måske brug for en transportsag til dine toiletartikler? Alle tiders. Herunder har jeg fundet en flot sag af kalveskind med mindst ligeså flot indmad.

Rejsesag til toiletartikler

Rejsesag til toiletartikler

Dine toiletsager kommer med på rejsen her

Hvis du godt kunne tænke dig et rigtigt ur, du ved sådan et, man selv skal trække op og som kommer fra Schweiz, så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig. “Jamen det koster jo lynhurtigt 20.000 kroner…?”. Muligvis. Men også mindre. “Under 5.000 kroner…?” Ja, da.

Et bud på et klokkeværk

Et bud på et klokkeværk

Send mig en mail på nk@my-pleasure.dk, hvis du er på jagt efter et ur – for eksempel som ovenstående

Artiklen indeholder affiliate links

My Pleasure kører afslappet advent her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk