Home Kluns, grej og grooming #UrbanOutdoors – frisk luft, fisk og feel good

#UrbanOutdoors – frisk luft, fisk og feel good

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg er blevet inviteret til et ganske fortrinligt samarbejde med Victorinox i forbindelse med deres UrbanOutdoors kampagne, hvorfor du fremadrettet kan forvente et par indslag på My-Pleasure.dk og de dertilhørende sociale medier.

Et sted i København en lørdag formiddag

Et sted i København en lørdag lidt efter middag

Siden jeg var dreng, har jeg sat overordentlig stor pris på at fiske – det begyndte, da jeg var omkring otte år, og siden da har jeg været ude med linen – jeg vil skyde på, at jeg faktisk har været ude hvert år. Nogle år talrige gange – andre gange få. Da samarbejdet med Victorinox blev en realitet, bød årets første fiskemulighed sig også.

En fin plads blev udvalgt

En fin plads blev udvalgt

Det handler ikke (altid) om at fange noget, men derimod om at komme ud, få luft og lade tankerne køre sit eget spil. At stå et sted, jeg normalt ikke ville stå. Og blive der. For en stund. Eller et par timer. Hver gang er der selvsagt et håb om, at der er noget, der springer krogen i den anden ende, og spændingen lader sig ikke fornægte – skuffelsen ved en manglende fangst er i øvrigt blevet langt mindre, efterhånden som jeg er blevet ældre.

Gone-fishing'ish

Gone-fishing’ish

Når jeg står ved vandet, kører tankerne sit eget rolige ræs. Minderne dukker op, sindet får ro, og tiden går i stå. Det er sjældent, jeg skænker tiden en tanke, når jeg er ude, og det sker stort set hver gang, at telefonen bimler, når timerne er gået – bare lige for at tjekke om jeg er okay.

Pas på nalleren

Pas på nalleren

Omend jeg var alene på denne tur, så holder jeg virkelig af at dele fiske-seancerne med gode venner. Der opstår en form for lukket kreds, når man er flere på tur, et let konkurrence element, men “det hele” kan nemt gå op i en højere enhed, når alt arter sig. Jeg har haft flere af den slags oplevelser, og en af dem står stadig soleklart. Det var en sommer for år tilbage. Vi var en flot samling gutter på en båd på en sø. Det begyndte overskyet, men pludselig brød solen helt og aldeles igennem. Vinden forsvandt, vandet var stille, vi snakkede, vi fangede fisk, vi skålede og timerne gik. Det hele var en stor opbygning til en efterfølgende middag og bytur, som blev til morgenfest med natmad og overnatning. Næste dag gik turen igen til søen – bare i et par timer. Succes begge dage – men dag to blev ikke som dag et. Og dag et kan ikke genskabes. Der kan til gengæld laves en lignende tur – med nye minder.

Tålmodighed er en dyd...

Tålmodighed er en dyd…

UrbanOutdoors kampagnen handler også om en række nye produkter – det giver sig selv. I denne historie tæller produkterne en rygsæk, en schweizerkniv der udmærker sig til dem med hang til fiskeri og en jakke.

Rygsæk med talrige rum

Rygsæk med talrige rum

Individuelle cifre til eventuel registrering

Individuelle cifre til eventuel registrering

Der er faktisk også et ur i spil – Victorinox I.N.O.X – som i den grad er en “beater”. Jeg oplevede uret, da det blev præsenteret i New York i 2014, hvor det blev dokumenteret, at det både kunne køres over af en tonstung brandbil, opbevares i en isblok, ryge i kogende vand og tabes fra 10 meters højde. Plus det løse. Dermed egner uret sig også til en udramatisk fisketur.

Beat'eren

Beat’eren

Historien er sponseret af Victorinox – du kan læse mere om #UrbanOutdoors her

Ingen fangst denne gang - men masser af feel good

Ingen fangst denne gang – men masser af feel good

My Pleasure fisker likes her

 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk