Home Kluns, grej og grooming Om at lede efter et barmøbel…

Om at lede efter et barmøbel…

written by Nicolai Klingenberg 7. juli 2016
Pin It

Uanset om du nyder spiritus ofte eller blot af og til, så pynterne flaskerne sjældent, hvis de blot står fremme. Der kan ydermere nemt gå drengeværelse i den, hvis du ynder at ”udstille” din spirituosa på en hylde – og i særdeleshed, hvis du arrangerer flaskerne på en reol af stål og glas.

Et godt bud på en elegant opbevaringsløsning....

Et godt bud på en elegant opbevaringsløsning….

Hvis vi kan blive enige om, at flasken ikke bør stå til frit skue på førnævnte stål-og-glas-anordning, begynder vi at snævre mulighederne ind til noget, der i min optik, er langt mere interessant. Et barmøbel kan fint tilføje noget godt til hjemmet, og der er ”stilmuligheder” nok at komme efter.

Det pynter altså ikke rigtigt i en vindueskarm...

Det pynter altså ikke rigtigt i en vindueskarm…

Er der mere at komme efter? Det kan du tro – du kan nemlig læse resten af historien hos dbaguide her

Historien er præsenteret i samarbejde med dbaguide

My Pleasure er også her

Pin It

You may also like