Home Kluns, grej og grooming Urbanoutdoors – den med det kølige gys

Urbanoutdoors – den med det kølige gys

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Mens sommerhuset så småt begynder at tage form, er der en form for tradition, der har sneget sig ind. Den burde findes sted om morgenen, men det bliver typisk formiddag, før missionen bliver fuldført…

Inox i fokus

Inox i fokus

Havde det været vinter, havde det været overordentligt bravt at springe i bølgerne, men de 18 grader, som vandet er netop nu i Smidstrup kræver ikke mange hår på brystet at mestre. Det er direkte forfriskende at springe i – i går blev det dog kun til op og ned ad stigen, da livredderen bad os være varsomme grundet strøm, blæst, bølger og usynlige sten. På stranden? Der venter Ferdinand i sin kasse.

Livredder

Livredder

Om håndleddet? Der sidder en basse fra Victorinox, som kan klare det hele – og mere til. Det er testet i alt fra en isblok til kogende vand, fald fra 10 meter og er sågar blevet overkørt af en brandbil fra New York. Dermed skulle det også kunne klare en tur i dansk, sommerligt saltvand. Uret får for tiden ekstra fokus i forbindelse med Victorinox og deres UrbanOutdoors kampagne, som jeg er en del af.

Og bryske bølger

Og bryske bølger

På vej - en anden dag med bedre vejr

På vej – en anden dag med bedre vejr

Der er sågar lavet to andre skrivelser her på My-Pleasure – den ene handler om en prøv-lykken-tur i København, og den anden om en fisketur i en mose

Og dernæst ned - med uret på. Men uden kamera...

Og dernæst ned – med uret på. Men uden kamera…

Historien er sponseret af Victorinox – du kan læse mere om #UrbanOutdoors her

My Pleasure er på Instagram her
My Pleasure er på Facebook her
My Pleasure er på Youtube.com

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk