Home Rejser WEB-TV: Hvad er Henne Kirkeby Kro for en sag?

WEB-TV: Hvad er Henne Kirkeby Kro for en sag?

by Nicolai Klingenberg

Denne her skrivelse og video, har jeg glædet mig til at dele. Den hørmer nemlig af god stemningFor knapt så længe siden gik turen til Henne Kirkeby Kro. Det var mit første møde med stedet, og jeg var i den grad spændt. Alle forventninger blev indfriet. Og flere til. Men det skal som sådan ikke handle om vort måltid på stedet, men mere om selve stedet. Og en af mændene bag komfuret. Han hedder Paul Cunningham, og han er et gevaldigt hyggeligt gemyt. Vi skal også omkring et par læserspørgsmål…

En fornøjelig samtale. Jeg skal ikke afvise, at jeg havde siddet til bords i et par timer med et utæt vinglas, men dette skulle ikke kunne høres i filmen...

En fornøjelig samtale. Jeg skal ikke afvise, at jeg havde siddet til bords i et par timer med et utæt vinglas, men dette skulle ikke kunne høres i filmen…

Det var, hvad det blev til i denne omgang web-tv. Jeg håber, du både følte dig underholdt og blev lidt klogere. Kan du lide, hvad du så? Alle tiders – du er velkommen til at dele historien, og du må mindst lige så gerne komme med inputs i kommentarfeltet eller på e-mailen nk@my-pleasure.dk.

Du skal i øvrigt vide, at interviewet fandt sted under en pressetur, som omhandlede den nye Ford Edge – den kan du læse mere om her (og se endnu en video omkring).

Der er mere om kroen her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk