Home Living En historie om et hurtigt køkken – fra Kvik

En historie om et hurtigt køkken – fra Kvik

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Jeg sad og rumsterede med nogle mails, som jeg ikke havde fået kigget ordentlig på og i den forbindelse dukkede et par linjer og fotos op, som så blev til denne historie. Det handler om et køkken fra Kvik. Og jeg lover, at det hverken er hvidt eller med højglansfronter.

Novra for et køkken!

Novra for et køkken!

Hvis nu jeg siger Mano Cima, så aner du nok ikke, hvad jeg taler – eller skriver – om, men det er altså en af de nyeste designserier fra Kvik.

Okay - Kvik har valgt at smide noget hvidt ind alligevel....

Okay – Kvik har valgt at smide noget hvidt ind alligevel….

Der er tale om elementer af en unavngiven, men massiv træsort, som dernæst er beklædt med sortgjort egetræ, og selvom man vanligvis gemmer ting væk i skuffer, så er disse absolut nydelige – de fås for eksempel med glassider, som bryder det “vanlige” omend lysere træ, som indmaden er bygget op af.

Nydeligt rod

Nydeligt rod

Glaskanter for et mere luftigt udtryk

Glaskanter for et mere luftigt udtryk

Du kan selvsagt få skjult dine husholdningsapparaturer såsom opvaskemaskinen, og dette bag en integreret låge til førnævnte apparat.

Skulle du have hang til at grisse på køkkenbordet, ville jeg anbefale dig at vælge en underlimet vask – således børster du blot smudsen direkte ned i vasken, uden at der bliver noget siddende i kanter og fuger, da en underlimet vask har en kant, der ligger en millimeters penge under selve bordpladen. Raketvidenskab? Nej. Men ganske smart.

Underlimet? Netop.

Underlimet? Netop.

Hos Kvik har man i øvrigt været smart – således kan du forvente at serien også kan integreres som en del af møblementet i dit baderum eller din garderobe, hvis du måtte have hang til lidt matchy-matchy.

Baderumsløsning

Baderumsløsning

Du kan læse mere hos Kvik.dk

Skab dig vildere her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk