Home Living René Hougaard præsenterer nyt siddemøbel til marts: Covent Chair

René Hougaard præsenterer nyt siddemøbel til marts: Covent Chair

by Nicolai Klingenberg

Jeg er en priviligeret mand og det skyldes mange faktorer. Jeg har for eksempel en flot portion venner, og en af disse – og kun én – hedder René Hougaard. Ham har jeg kendt i omkring ti år, og selvom vi ses ganske sjældent, så ser jeg af og til noget til ham – uden han ved det. I hvert fald i forbindelse med denne skrivelse.

Der har du stolen - og den kan leveres med både stof og læderbetræk.

Der har du stolen – og den kan leveres med både stof og læderbetræk.

Det forholder sig nemlig sådan, at jeg modtog en e-mail fra New Works, som er et københavnerbaseret firma, der plukker lidt fra deres eksterne samarbejdspartnere, som enten kan være enkeltpersoner eller designkonglomerater af den ene eller anden størrelse og slags.

Hougaards Covent Chair i flotte omgivelser.

Hougaards Covent Chair i flotte omgivelser.

Jeg forsøgt at ringe René Hougaard ned i dag for at høre, hvad det var en for en flot stol, som han havde slået stregerne til. Navnet på stolen er Covent Chair. Og den er mulig at handle fra marts. Så meget har jeg formået at læse mig frem til.

Frittet - og i en anden farve

Frittet – og i en anden farve

Du får også lige et citat fra presseskrivelsen:

The Covent Chair displays a comforting simplicity, a warm embrace suitable for an evening around the dinner table or curled up with a book. Inspired by the geometry of Mondrian’s line work, its slim frame shows an asymmetry that defies its strength, presenting a floating cocoon of soft fabrics or leather. A chair that has paired traditional craftsmanship with a truly modern form.

Nu med stof

Nu med stof

Jeg mindes også, at René alle dage (jeg har kendt ham) har været begejstret for at designe. Både for sig selv og andre. Og med både ost og møbler som omdrejningspunkt og fokus. At denne stol var på trapperne anede jeg ikke. Jeg sender hermed min erfaring af lektien videre: Har du en rar ven, du ikke har begået konversation med længe, så giv ham eller hende et ring.

Et ikke helt nutidigt foto af René Hougaard. Farvefilmen er i øvrigt blevet opfundet efter dette foto blev taget

Et ikke helt nutidigt foto af René Hougaard. Farvefilmen er i øvrigt blevet opfundet efter dette foto blev taget

Vedkommende vil muligvis eller forhåbentlig blive (positivt) overrasket over dit samtaleinitiativ, og dermed kan du blive opdateret på interessante nyheder og hændelser – såsom et ny stoledesign. Jeg ønsker Hougaard held og lykke med den nye Covent Chair, som i øvrigt måler 79 cm i fuld højde, 59 en halv centimeter i bredden og 42 en halv centimeter i dybden.

79 i højden

79 i højden

Du kan læse mere om Hougaard her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk