Home Living Da Esben og Rune fra Eberhart Furniture lancerede runde borde

Da Esben og Rune fra Eberhart Furniture lancerede runde borde

by Nicolai Klingenberg

Måske erindrer du, at jeg for ganske længe siden bragte et interview med fætrene Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen, som havde slået møbelpjalterne sammen i forbindelse med lanceringen af deres møbelbrand Eberhart Furniture? Uanset om du husker denne skrivelse eller ej, så er de to aktuelle igen – denne gang med en par samlingspunkter til hjemmet i form af to nye borde…

“Sig mig, er det ikke…?” Jo. Det er Rune og Esben.

For det ikke skal være løgn, så fandtes der allerede to borde i den faste kollektion hos Eberhart – et spisebord og et sofabord, men nu – i 2017 – har de to fætre så tilføjet et cafébord og endnu et sofabord. Den nye familie lyder nu således: Daphne (det florlette og feminine sofabord) Hector (det mastodontiske spisebord), Aldric (det hurtigspringende cafébord) samt Bertha (buttede sofabord).

Den komplette familie

Produktionen af bordene foregår på en familieejet gård på Sydfyn, og for bordenes vedkommende betyder det, at man rumsterer og anvender beton – enten lys, graÌŠ beton eller antracitgraÌŠ beton. Pladen skal hernæst leve sit liv svævende på ben af massiv eg, som kan vælges i to varianter – enten den naturlige eg eller en sortolieret eg.

Hector

Benene holdes samlet af en såkaldt samlering, som enten er skabt i massiv messing eller stål. Du skal ydermere vide, at spisebordet kan erhverves med tillægsplader, så mængden af spisende kan øges.

Med plade… Og le.

Serien kan netop nu opleves i Eberharts showroom, som har til huse i Kronprinsessegade 8, København. Daphne koster fra 3.900 kroner, Aldric fra 6. 600 kroner, Bertha fra 6.600 kroner og Hector fra 18.500 kroner. Der kan læses mere om meget hos Eberhart her

Daphne

My Pleasures virtuelle samlingsbord

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk