Home Fotografier Hvem er pigen på billedet fra august 1987 – og hvor er hun nu?

Hvem er pigen på billedet fra august 1987 – og hvor er hun nu?

by Nicolai Klingenberg

Jeg har fået for vane at gå mere og mere på opdagelse i de områder, hvor jeg færdes. Jeg vil gerne se ting, som jeg normalt ikke ser. Det betyder, at jeg går ind i baggårde, tager i dørhåndtag og strækker mig for at se, hvad jeg umiddelbart ellers ikke ville se. Her skal det handle om et fund i en nedlagt garage.

Det var sådan, jeg fandt fotoet – stående på en el-måler

Vi skal tilbage til august 1987. Det var den sommer, hvor jeg blev ni år, og hvis jeg ikke tager meget fejl, så er pigen på fotoet omtrent samme alder. Jeg tror, jeg har været i Sverige den pågældende sommer, og det var vist lige omkring det år, at mine forældre fik det sommerhus, de stadig har i dag.

Bagside med datering. Jeg antager, at fotografiet har hængt på en væg grundet klisterklatten øverst

Jeg har ingen idé om, hvem pigen er, hvad hunden hedder eller hvilken anledningen der er til fotografiets eksistens. Til gengæld kan jeg konstatere, at hunden er en langhåret gravhund, at de begge sidder i en sort lædersofa, og at pigen har firserklassiske tennisstrømper på.

1987 er dog året, hvor U2 udgiver albummet “The Joshua Tree”, Michael Jackson smider “Bad” og TV-spillet Zelda lanceres. Den lancering passer som fod i hose med introduktionen af Red Bull, som rammer hylderne rundt omkring i Europa for første gang.

Jeg rykkede det lidt nærmere det naturlige lys

Det fundne fotografi er nu blevet foreviget på My Pleasure tre årtier efter det blev taget. Det oprindelige fotografi var en indkapslning af et angiveligt hyggeligt øjeblik i 1987, som nu er gen-foreviget i 2017, fordi jeg blev nysgerrig og fascineret af det oprindelige øjeblik.

Kender du pigen, må du sige til på nk@my-pleasure.dk. Måske vil hun have fotoet.

Nok meta-snak for i dag.

F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk