Home Karismatiske mænd Skønt trummerum: Da Lasse Funch blev foreviget af Andreas Thaulow

Skønt trummerum: Da Lasse Funch blev foreviget af Andreas Thaulow

written by Nicolai Klingenberg 16. juni 2017
Pin It

Vanligvis forbindes trummerum med noget jævnt, hverdagsagtigt og kedeligt, men når du ser denne mini-dokumentarfilm med Lasse Funch, som kærligt, passionsfyldt og dedikeret prygler og dapper sit instrument, så giver det lettere kreative ordspil i overskriften mening. Det handler om trommer. Og passion.

Trummerum

Her kommer videoen. Nyd den. 

MUVE portræt af Lasse Funch from Andreas Thaulow on Vimeo.

Jeg skal gerne medgive, at jeg ikke mestrer noget musikalsk instrument (over hovedet), men at jeg hjertens gerne ville være i stand til at skabe og sprede glæde – eller i hvert fald følelser – via musik. Omend ingenting sjældent er for sent, så vælger jeg pt at blive ved med at nyde andres kunnen og gøren.

Lasse Funch, mine damer og herrer.

Og apropos andre, så var denne artikel med dertilhørende film aldrig blevt til noget, hvis det ikke var for Andreas Thaulow. Han har en passion for at skabe film, og ham bør du følge på Facebook her

My Pleasure her

 

 

Pin It

You may also like