Home Karismatiske mænd Skønt trummerum: Da Lasse Funch blev foreviget af Andreas Thaulow

Skønt trummerum: Da Lasse Funch blev foreviget af Andreas Thaulow

by Nicolai Klingenberg

Vanligvis forbindes trummerum med noget jævnt, hverdagsagtigt og kedeligt, men når du ser denne mini-dokumentarfilm med Lasse Funch, som kærligt, passionsfyldt og dedikeret prygler og dapper sit instrument, så giver det lettere kreative ordspil i overskriften mening. Det handler om trommer. Og passion.

Trummerum

Her kommer videoen. Nyd den. 

MUVE portræt af Lasse Funch from Andreas Thaulow on Vimeo.

Jeg skal gerne medgive, at jeg ikke mestrer noget musikalsk instrument (over hovedet), men at jeg hjertens gerne ville være i stand til at skabe og sprede glæde – eller i hvert fald følelser – via musik. Omend ingenting sjældent er for sent, så vælger jeg pt at blive ved med at nyde andres kunnen og gøren.

Lasse Funch, mine damer og herrer.

Og apropos andre, så var denne artikel med dertilhørende film aldrig blevt til noget, hvis det ikke var for Andreas Thaulow. Han har en passion for at skabe film, og ham bør du følge på Facebook her

My Pleasure her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk