Home PindemadderBobler I dag er det World Cucumber Day – det skal fejres!

I dag er det World Cucumber Day – det skal fejres!

by Nicolai Klingenberg

I dag er det onsdag. Og sikke en flot dag, det har været. Jeg har været i Tyskland, og jeg er så godt som netop kommet hjem. Jeg landede til flot aftensvejr, en køretur gennem København for til sidst at lande i hjemmet. Men som du kan se i overskriften, så er det ikke kun onsdag – det er også World Cucumber Day. Det hylder vi med en Hendrick’s Gin & Tonic.

Velkommen hjem!

Du har måske set på min Instagram, at jeg har fået en agurkeplante til opdræt, og jeg skal da lige love for, at den stortrives. Omend der endnu ikke er synlige agurker, så fejrer vi i dag plantens potens. På linket længere nede vil du i

Sættet…

Efter vi er flyttet til ny adresse, har det i øvrigt været et mål at holde liv i hjemmets planter, så da Hendrick’s Gin sendte en plante, blev den fluks adopteret og budt velkommen i flokken. Nu er det så blevet tid at fejre agurken egen dag, og det gøres med nedenstående drink, som fungerer som en aldeles flot finale for dagen. I øvrigt er drinken tilsat et par skiver økologisk agurk, som jeg fik min kone til handle, mens jeg var udenlands.

Vor plante i plejekrukke

Der findes mange flere nyttige informationer på WorldCucumberDayExperiment.com

Skulle du være i tvivl, så er dette en reklame for Hendrick’s Gin.

My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk