Home Fotografier Mine fotografier i en trykt klumme – og på en væg nær dig

Mine fotografier i en trykt klumme – og på en væg nær dig

by Nicolai Klingenberg

Det kommer måske ikke som den store overraskelse for dig, hvis jeg fortæller dig, at jeg er glad for at tage billeder. Da jeg begyndte på arbejdet med My Pleasure for otte år siden, var kvaliteten af egne fotos af en anden kvalitet, end de er i dag. Der er stadig plads til at blive endnu bedre, men jeg får foreviget flere og flere “skævskud”, som kan være alt fra lynhurtige observationer til “noget med flotte farver”, noget decideret grimt eller noget underholdende.

Et lille udsnit

Disse fotos gemmer jeg til diverse projekter, andre er på vej i glas og ramme, mens en anden stak havner hos publikationen Liebhaverboligen, hvor jeg har fået en fotoklumme. Ret beset kommer billederne ikke til sin ret i magasinet, da pladsen er begrænset. Det samme gælder her på My-Pleasure.dk, for tanken er, at billederne skal op at hænge på en væg i et hjem, i en butik eller på et kontor.

Jeg kalder blandt andet billederne for socialerealistiske øjebliksmomenter. Billederne kan være af noget, der lader sig forevige ganske kort, som herunder.

Italienske strømper i ditto træd-i-sko. Helt doven variant med nedtrådt hæl.

 

 

 

 

 

“Er det en sag fra Galerie Knud Grothe?”
“Næh nej, det er fra Lydolph”

Der kan også være tale om “statiske” observationer, som de færreste måske ser, fordi de ikke kommer forbi det, jeg er kommet forbi, som det er tilfældet med skiltet herunder.

Tåbeligt. Et ord der bruges alt for lidt.

Der er mere på vej – og skulle du have interesse i at erhverve dig et af mine fotos, som kan hænges direkte på en væg nær dig, så hører jeg gerne fra dig på nk@my-pleasure.dk 

Du kan læse hele magasinet her

Mere My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk