Home Fotografier Den dynamiske duo fra Foto Factory er højaktuelle i sort hvid

Den dynamiske duo fra Foto Factory er højaktuelle i sort hvid

by Nicolai Klingenberg

Jeg har skrevet det før, men jeg skriver det gerne igen: Livet som selvstændig er fantastisk. Også fanatisk udfordrende fra tid til anden, men den slags skal det ikke handle om her. Du skal nemlig se noget af det, som Maria og Martin har begået. De er selvstændige, lever livet – og drømmen velsagtens – via deres firma Foto Factory.

Nye kreationer fra Foto Factory

Kort fortalt har jeg fulgt den dygtige duo i et par år. De kan deres kram – og deres kameraer. Jeg har været ovenud fascineret af deres livsstil, som blandt andet har omhandlet lange ture med et barn med i bilen, som er et rullende lille hjem. Ud i naturen – og hjem med fotos. Sidstnævnte bliver så kærligt behandlet, printet og monteret i nydelige rammer, som så havner i andres hjem, på arbejdspladser og lignende. I bund og grund gad jeg godt kunne det samme, som hr og fru Foto Factory, så for mit vedkommende er det særdeles inspirerende at følge med.

‘Dagdrøm’

‘Konstrast’

Nu Martin og Maria så sendt endnu en serie på markedet. Jeg er sikker på, du kan finde en ledig plads på en væg nær dig.

På en væg (nær dig)

Se mere til løjerne hos Foto Factory her

Nydeligt altså.

My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk