Home Living Satellight fra Italienske Foscarini – en mundsblæst lyskilde til de mørke stunder

Satellight fra Italienske Foscarini – en mundsblæst lyskilde til de mørke stunder

by Nicolai Klingenberg

Herre jemini hvor bliver det tidligt mørkt. Du har ret. Var det så ikke noget med en ny lyskilde til hjemmet? Jeg har netop set denne labre sag fra italienske Foscarini. Navnet er Satellight, og selvom det er lidt kækt, så vinder designet over navnet.

Der er den – lige der på bordet…

Skærmen er i øvrigt lavet af mundblæst, mælkehvidt glas, som igen er monteret i et glasklart (…), som holder lyset “svævende” over bordet, hvis det er der, du vælger at placere lampen. Du kunne jo også forsøge med gulvet i hjørnet af stuen. Eller soverummet. Lampen fås i øvrigt i to størrelser, som jeg dog ikke har fået målene på.

Den store. Eller lille. Satellight i hvert fald.

Nå. Pæren er i øvrigt ikke at traditionel karakter, me i stedet en LED-sag, som mig bekendt bruger langt mindre strøm – og som holder længere. Lyset fra LED-pæren skulle i øvrigt være mindre blændende end den førnævnte traditionelle pære. Det faktum hjælpes dog også på vej af den tilhørende lysdæmper.

En inspirations-skitse

Mundblæst glas i mundblæst glas

Skulle du tænke, at designet havde egnet sig perfekt til dit hjem, hvis bare den blev solgt som pendel, så hold humøret højt, for dit ønske er indfriet. Prisen? Fra 3.443 kroner til 3.842 kroner. Det er størrelsen, der afgør prisen. Lamperne skulle være lige på forhandlernes trapper, og du kan læse mere hos Foscarini her

Pendel

Mere lys hos My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk