Home Tryksager En liste med 10 ting, du bør afholde dig fra eller tage afstand fra

En liste med 10 ting, du bør afholde dig fra eller tage afstand fra

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Vi skal over i afdelingen for skriftlige muntre rekvisitter. Du behøver nødvendigvis ikke finde den falske blomst frem, der kan sprøjte med vand, men jeg er sikker på, at du vil more dig alligevel. Velkommen til!

Så er vi i sving igen…

Du bør med andre ord afholde dig fra:

– At købe Bodrum-mærkervarer såsom Disel, Van Dotch, Dosche Gabana og Luis Voiton. “Jamen, man kan jo ikke se forskel?!”. Jo.

fake rolex

Nå ja…

– At dele eller indspille videooptagelser fra koncerter. Søg du hellere et job som videofotograf i stedet eller køb en professionelt optaget “film”. Ingen gider se dine håndholdte gengivelser. Vær til stede.

Et foto før det går løs er okey-dokey.

– At benævne dig selv som “diva”. Og i særdeleshed hvis du er mand.
– At montere trådløse pinde i øret til telefonsamtaler. Det er muligt, jeg har været omkring den før, men jeg har netop set en variant, der mindede om en fusion mellem et målebæger til drinks og en stribe blå LED-lys.
– At være seriøs omkring et købsmotiv og benævne varen som en potentiel investering, såfremt varen måtte være A) Et stykke chokolade eller B) En portion frysetørret kaffe. “Hvis jeg gemmer det i original emballage, bliver det måske et samleobjekt…”. Jeg tror det desværre ikke.

– At anvende overdrevne mængder af tæppe-relateret produkter på baderummet – i særdeles på og omkring selv toiletstolen. “Det var da sært, som her lugter lidt af… gammelt tis?”. Egentlig ikke.

Fra nettet. Lad det blot blive der.

– At modernisere til det uigenkendelige: Jeres bungalow er lidt svær at kende med rejsning på taget, sortglaseret tegl, jerngitter og vandspyende løver…?

– At anvende udtrykket “Safte sig ned”, når det handler om et lettere heftigt forbrug af vin på en kort aften. Jeg blev præsenteret for udtrykket af en rar ungersvend, men udtrykket fungerer ikke.

vinflaske

1 liter saft

– At spendere i tusindvis af kroner på fyrværkeri, når man har passeret en alder af 18 trekvart år. “Nøh, det er sgu da kun Nytår en gang om året!” Se, det har du helt ret i…

– At iklæde sig matchende skærf, færdigbunden butterfly og lommeklud i samme metalliske farver og af svært letantændelige materialer. Uanset højtid. Faktisk bør du kassere hele det sæt. Og skærfet i særdeles hed. “Ba-da-bum, så er far festklar!”
Du får flere muntre indslag fra samme skuffe her
Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.