Home Medier med mere Hul i kalenderen – tid til dig og skrevne opgaver

Hul i kalenderen – tid til dig og skrevne opgaver

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg er i sving med mit 11. år som selvstændig, og jeg har for længst vænnet mig til tilværelsen. Jeg nyder den. Og jeg elsker alt ved den: Mine kunder, mine opgaver og livet, som følger med. På godt og ondt – selvom der sådan set ikke er noget ondt i den. For tiden har jeg plads til nye opgaver. Derfor denne ganske ærlige skrivelse.

 

Så er der enetale…

Det er nemt at være magelig, så det forsøger jeg på ingen vis at være – og selvom jeg ikke har mistet nogen kunde, så har jeg alligevel formået at få struktur på tilværelsen, så der er plads til nye, herlige opgaver. I løbet af de sidste 11 år har jeg – blandt andet – skrevet artikler for medier som Euroman, Berlingske og Børsen, udarbejdet annoncer og salgsmateriale for boligformidlere og udviklet koncepter for “brands”, som har fungeret glimrende i samspil med My-Pleasure.dk.

Gør du dig i klæder, så vil du måske finde det interessant at vide, at jeg også har samabejdet med både detail og producent – begge dele med fokus på det skrevne.

Et godt møde begynder gerne med noter…

Mere? Det kan du tro. Jeg har events i støbeskeen, jeg vil gerne lave partnerskaber med video og podcast, hvor et brand eller en virksomhed kan være “vært” eller præsentere et sponseret budskab. Foto-relaterede opgaver hører jeg også gerne om.

Jeg vil ydermere gerne varetage rollen som freelance-redaktør, skribent eller redaktionschef for et kunde- eller livsstilsmagasin. Måske går du og rumsterer med noget lignende, hvor du bare ikke har tid eller lyst til det skrevne? Fat mod. Jeg hører vældig gerne mere.

Skal jeg samle ovenstående i en lidt kortere form, så kan du betragte mig som din kreative mand, der kan blive til et mindre “bureau” qua mine fine forbindelser udi blandt andet videoproduktion.

Video klarer vi også

 

Lad mig endelig høre fra dig på nk@my-pleasure.dk, så er jeg sikker på, at vi kan finde på et mægtigt samarbejde.

Du skal være mere end velkommen til at dele indslaget med folk, der måtte kunne have behov for hjælp til ovenstående. Og tak for det, hvis du gør det.

F A C E B O O K

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk