Home Living Voronoi lll – en simpel, mundpustet og stemningsfuld LED lampe

Voronoi lll – en simpel, mundpustet og stemningsfuld LED lampe

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Voronoi lll – en lys ide

Hvad stiller man op, hvis man ikke kan finde en LED-pære, man finder nydelig nok til at anvende i hjemmet? Hvis man er virksomheden Tala, så laver man sin egen. Det handler også om lang levetid på lyskilden og et bedre miljø. Rent praktisk skal vi heromkring firmaets nyeste lancering: Voronoi lll

Voronoi lll lampe

Tosset flot, hvis du spørger mig.

Du kan sikkert fint regne ud, at der har været to forgængere for Voronoi lll, men hvis du kigger på III’eren her, vil du erfare, at de ikke er helt ens – det skyldes, at løjerne er mundblæste. Inspirationen skulle gutterne bag firmaet have fundet i naturen – nærmere bestemt i harpiksens struktur – og resultatet er ganske levende, hvis du spørger mig.

Voronoi lll

Unikt. Og mundpustet.

Det handler dog om mere end “the looks”, for selve lyset brydes og reflekteres på hver sin vis qua de lette forskelle, der er i glassene. Selve lys-kilden er i øvrigt en LED-pære, som lever langt længere end en traditionel pære. Du skulle få 30.000 timers lys, hvilket skulle svare til et forbrug på fem til ti år.

Du får tre års garanti, et mærkbart lavere strømforbrug og en særdeles klædelig lampe, som ret beset er end munblæst glas-indpakket pære.

Voronoi lll

Lofthængt i et køkken

Prisen begynder ved lige omtrent 2.500 kroner, og hver gang Tala sælger 200 lamper, planter de 10 træer. I Danmark er det Roomstore, som kan levere Voronoi lll – biksen har til huse på internettet her

tala led lampe

Dem der bestemmer – og står bag TALA og Voronoi lll

Mere bolig-nyt på My Pleasure her

FACEBOOK
Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.