Home Fotografier Stående applaus til Mikkel Beiter – og et tip til dig, der mangler en fotograf

Stående applaus til Mikkel Beiter – og et tip til dig, der mangler en fotograf

by Nicolai Klingenberg

Rundt om fotograf Mikkel Beiter

Kender du Mikkel Beiter? Det gjorde ikke. Men så kom der en flot nyhed til min indbakke, som erklærede, at den 30-årige mand har vundet en flot pris. Den nyhed vil jeg hermed dele – af to årsager…

Første årsag er, at Mikkel Beiter har taget et mægtigt flot foto, som går under titlen Shapes of Lofoten. Fotoet er så flot, at det er blevet kåret som vinderfoto i kategorien “Travel”, som hører under Sony World Photography Awards  – dermed er Mikkel også kåret som bedste danske fotograf i National Award-kategorien. Fotoet har du herunder.

Fotograf Mikkel Beiter

Mikkel Beiter, Denmark, Winner, Open Travel and Denmark National Award, 2018 Sony World Photography Awards

Årsag nummer to? Mikkel har en drøm om at blive fuldtidsfotograf, hvilket jeg gætter på fint kan betyde, at han gerne vil leve at sit virke. Derfor tænkte jeg, at du måske kunne være på jagt efter et talent, som oven i købet har fået nylig anerkendelse. Hvad Mikkel koster at hyre, ved jeg ikke, men udover den nævnte, nye pris, har han høstet omkring ni andre flotte anerkendelser.

Jeg erfarede, at Mikkel har en hjemmeside, hvor du kan se mere til hans kunnen – og oven i købet også kontakte ham. Måtte du ydermere blive fristet af de motiver, som Mikkel Beiter står bag, kan disse købes på selv samme hjemmeside. Find ham her

Mere foto på My-Pleasure.dk her
Flash på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk