Home Fotografier Stående applaus til Mikkel Beiter – og et tip til dig, der mangler en fotograf

Stående applaus til Mikkel Beiter – og et tip til dig, der mangler en fotograf

written by Nicolai Klingenberg 22. marts 2018
Pin It

Rundt om fotograf Mikkel Beiter

Kender du Mikkel Beiter? Det gjorde ikke. Men så kom der en flot nyhed til min indbakke, som erklærede, at den 30-årige mand har vundet en flot pris. Den nyhed vil jeg hermed dele – af to årsager…

Første årsag er, at Mikkel Beiter har taget et mægtigt flot foto, som går under titlen Shapes of Lofoten. Fotoet er så flot, at det er blevet kåret som vinderfoto i kategorien “Travel”, som hører under Sony World Photography Awards  – dermed er Mikkel også kåret som bedste danske fotograf i National Award-kategorien. Fotoet har du herunder.

Fotograf Mikkel Beiter

Mikkel Beiter, Denmark, Winner, Open Travel and Denmark National Award, 2018 Sony World Photography Awards

Årsag nummer to? Mikkel har en drøm om at blive fuldtidsfotograf, hvilket jeg gætter på fint kan betyde, at han gerne vil leve at sit virke. Derfor tænkte jeg, at du måske kunne være på jagt efter et talent, som oven i købet har fået nylig anerkendelse. Hvad Mikkel koster at hyre, ved jeg ikke, men udover den nævnte, nye pris, har han høstet omkring ni andre flotte anerkendelser.

Jeg erfarede, at Mikkel har en hjemmeside, hvor du kan se mere til hans kunnen – og oven i købet også kontakte ham. Måtte du ydermere blive fristet af de motiver, som Mikkel Beiter står bag, kan disse købes på selv samme hjemmeside. Find ham her

Mere foto på My-Pleasure.dk her
Flash på Facebook
Pin It

You may also like