Home Ekvipering Nyttig viden om en hverdagshabit

Nyttig viden om en hverdagshabit

written by Nicolai Klingenberg 23. marts 2018
Pin It

Omend Påskeferien står lige for døren, så skal vi her tilbage i tiden for at finde en håndfuld nyttige tips og fifs til de klæder, du måtte trække i, når du skal på arbejde. Vi får også et par af datidens påduttelser udi korrekt fodtøj.

hverdagshabit

I dag skal vi et dyk ned i pamfletten her…

Tipsene er affotograferet fra en pamflet, som jeg for år tilbage blev overbragt af Simon Tørring – jeg husker ikke, om det var personligt eller via posten, men pamfletten er i sin tid blevet skabt af Dansk Herremoderåd, som begik skrivelsen sammen med varehuset Salling og Scharling & Broström Reklambureau for talrige årtier siden.

hverdagshabit

En nydeligt, påklædt mand på et fiktivt kontor


Nå – under fænomenet “den daglige habit” skal vi omkring otte elementer, som alle knytter sig hertil. Hæft dig gerne ved de lettere dikterende formuleringer, som dog er ganske ligetil og uden al verdens fyldord. Brug, hvad du vil – og husk, at du ser drøngodt ud i habit…

Tykke såler og svære stikninger passer ikke på kontoret

Det er måske ikke det mest kontor-rette dress, men jeg havde vist også fri den dag…

Hertil kom vi – jeg håber, du fandt ovenstående brugbart. I øvrigt har jeg begået en slipse-binder-video med verdens nemmeste knude – den ligger lige her

Mere ekvipering på My-Pleasure.dk her

F A C E B O O K 

Pin It

You may also like