Home Living The Modular Sofa fra Handvärk – kom lige og sæt dig

The Modular Sofa fra Handvärk – kom lige og sæt dig

by Nicolai Klingenberg

Slæng dig i The Modular Sofa

Sidder du lidt for ret? Og er pladsen lettere trang? Så var det måske på tide med et nyt siddemøbel, og et bud på et sådant kunne være The Modular Sofa fra firmaet Handvärk. Det er i hvert fald den sofa, artiklen her handler om.

The Modular Sofa

Der er den – The Modular Sofa. I en ny farve.

Omend designet er stramt, så har man haft en fascination for det “fluffy”, hvilket blandt andet ses i den tunge polstring af selve sofaen. Polstingen er i øvrigt af velour (yes, materialet har tilsyneladende en berettigelse, og vi taler ikke nervøs velour), og der er flere farver at vælge i mellem.

The Modular Sofa

The Modular Sofa – i blå velour. Det kan nemt gå an!

Mere? Det kan du tro, for bogstaveligt talt kan sofaen arrangeres, som ejermanden M/K lyster – der er tale om en modulbaseret sofa, som kan sammensættes på talrige måder. Du kan vælge en puf – eller ottoman – variant uden sider, du kan få et “stole modul” med to sider, du kan få et midtermodul med rygstøtte, og sådan kan du selv definere udseendet – og re-arrangere under vejs i din tilværelse og dine eventuelle boligskift.

The Modular Sofa

Ren loungestol…

 

Velouren er tilbage – og den er ikke nervøs

 

The Modular Sofa

Endestykke

Mellemstykke

Ottoman

I øvrigt er Emil Thorup manden bag Handvärk, men han har også skabt huse – det projekt kan du læse mere om her

Sofaen kan blive din fra 24.500 kroner, og et basismodul måler 94 gange 94 centimeter, og der findes mere nyttig information hos firmaet Handvärk på internetdomænet her

Fra en flot messe

Mere boligstof på My-Pleasure.dk her

Hola hola Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.