Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – en onerøs formiddag med frotté-fif, to nye vogne og løs mave

Mænd med Slips – en onerøs formiddag med frotté-fif, to nye vogne og løs mave

by Nicolai Klingenberg

Året er begyndt med snue, en ødelagt lydpotte, maveonde og et manglende studie, men når det så er sagt, så er humøret højt. Dagene lysner, og der er to nye biler på vej – en Porsche og en Lamborghini. Hvordan ser et ud fra 1940’erne, hvis man puster liv i det i 2020 med respekt for det almindelige. Hov – Rolf har frottényt til dig, der måtte have handlet lidt nyt til baderummet, mens Cecilie har nyse-nyt fra en ekspert.

mænd med slips
Men ellers går det alle tiders…

Omend Rolfs morgen var onerøs, så retter vi op på det – og ordets betydning. Men hvad er det for en kniv, der koster 700 kroner, og som slet ikke kan skære i noget som helst, og som du slet ikke kan holde i hånden? Slutteligt er der breaking news fra havet! 

Lyt med – tryk play

Sidste gang, lød det sådan her

Mænd med Slips – berlok, Rolex-stigninger og et dødsbo-spisestel fra VersaceDe andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Prøv det smarte medie Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk