Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – Fisseltud, opvaske-mani, teenagehud og retroeffekter

Mænd med Slips – Fisseltud, opvaske-mani, teenagehud og retroeffekter

by Nicolai Klingenberg

Rolfs parkeringsudgifter er steget – og de omhandler parkering om natten i København. Er der amoriner i luften? Meget muligt. Vi kommer også omkring maniske opvasketendenser, heftig køkkenirritation, ligestilling eller ej samt en kostelig stol, der næsten kan flyve.

mænd med slips
Flinkeskolen er på plads – vi glæder os til at tale med dig!

Mere indhold? Ork ja – unge gutter kan døje med drilsk hud, men det har danske Barberians en løsning til, som hedder SØN. Streaming-afdelingen byder på godt fra både TV 2 Play og DR, men vi tipper også til en Internetundersøgelse på radioens hjemmeside (du kan vinde 1.000 kroner, du). Mere? Så gerne – ved du for eksempel, hvad en fisseltud er? Vi har svaret. Du kan også blive kørende i en eks-præsidents limousine fra 60’erne, som i den grad gør det godt.

Tryk på trekanten, så taler vi

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
**
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

I sidste uge lød dialogen sådan her

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk