Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – Jomfruelige haler, fresco-anekdoter og højtaler-nyt

Mænd med Slips – Jomfruelige haler, fresco-anekdoter og højtaler-nyt

by Nicolai Klingenberg

35 år er ingen alder med mindre man er en bil, og så er man pludselig med i Retro-Revyen 2020. Hvad det er en for “revy”, kommer vi selvsagt omkring. Årets første jomfruhummere er blevet indtaget, og så har vi fundet et grønt dykkerur, der tåler 300 meter vand og kommer fra et schweizisk urfirma, som har lavet ure siden 1832… Rejser du af og til med fly i en mindre gruppe, så er der både tid og penge at spare med et nyt flykoncept.

Med kort hår, høretelefoner og alle tiders medvært…

En række forskere har desuden fået nogle 2.000 år gamle dadelfrø til at spire – og så bliver der pludselig skruet ned for den ene mikrofon. Rolf har erhvervet sig endnu en omgang læsestof om husholdning til sin bogbus, mens jeg har fundet et godt bud på trådløse hjemmehøjtalere fra Denon (læs mere her). Vi finder svar på, hvad en fresco-anekdote er, og det er faktisk ganske simpelt…


Tryk på play – så taler vi…

denon home
Den største af de tre Denon højtalere: Denon Home 350

Hov – det nye ur fra Longines, ser ud som herunder og koster 10.200 kroner. Du kan læse mere her

Det nye Longines HydroConquest

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
**
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

I sidste uge lød dialogen sådan her

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk