Home Grej & grooming Et par nye, lysebrune sko – i ruskind

Et par nye, lysebrune sko – i ruskind

written by Nicolai Klingenberg 6. januar 2011
Pin It

Hvad skal der på fødderne i år 2011? Blandt andet de her frækkerter. Og nej – det er som sådan ikke en upscale sko til flere tusinde kroner, men et fund fra Zara. Med en særlig detalje mener jeg dog, de kommer op i en liga for sig selv”¦

Med de lilla snørebånd er sagerne pludselig ganske anderledes - og nej, de bil ikke blive brugt med to forskellige skobånd i.

De blev spottet (og købt), mens jeg ventede på at afhente et par andre sko. Et par sorte labaner, som også nok skal finde vej hertil snarligt.

Med et par lilla snørrebånd står de pivfrækt, hvis du som undertegnede skriverkarl kan lide lidt kulør på tilværelsen.

Et sæt nye bordskånere - nu med "knock on wood". Det betyder vist uheld at have sko på bordet.

Nu er det blot at vente på, at  sneen forsvinder, så de nye pedaler kan luftes.

Og fra siden - der er i øvrigt kombineret læder- og gummisål under.

Pin It

You may also like

 • Philip Bo

  Et profilskud fra siden kunne være godt, så man kunne bedømme hælen.

  Men ellers en OK sko, hvor jeg kunne forstille mig at man får meget for pengene (ret mig hvis jeg tager fejl). Dog ville jeg holde mig til de brune snørebånd da de andre får skoene til at se poppede og billige ud. Så er det bedre at holde skoene klassiske og tage et “vildt” slips på eller en farverig klud i brystlommen.

  🙂

 • Tjek! Det snupper jeg lige straks. Og jo, min fornemmelse er “noget for pengene” – og i en fin kvalitet til prisen (mener det var omkring 500 kroner – nedsat fra noget højere).
  Snørebåndene synes jeg nemt kan bruges – de sælges nemlig ikke med skoen. Jeg er dog også klart tilhænger af de små detaljer ville nemt kunne finde på at tilsætte en “partyklud” i brystlommen.

  Tak for input i øvrigt! 🙂

 • brian

  hvor har du så købt de snørebånd ;O)

 • Nicolai Klingenberg

  Altså de lå ved en fejl i min model – de hørte til nogle andre sko derinde. 🙂 En kvik google-søgning afslørede dog, at der er nok at komme efter “derude”.

 • Har et par i lignede stil 😉

 • ST

  De ser helt Paul Smith-agtige ud med de snørrebånd. Ruskindssko bliver dog aldrig rigtig mig – har forsøgt i flere omgange uden den store succes.

 • Nicolai Klingenberg

  @ST: Det er ikke helt ved siden af? I modsætning til et tidligere Paul Smith indslag, hvor et par gummisåler trak ned blandt nogle, er der her tale om en mere klassisk sål, vil jeg mene.

  Prøv du bare et ruskindssager igen – jeg spår dem en succes i forår og sommer. 🙂

 • Marckendil

  Hej allesammen! Kan nogen fortælle mig hvor jeg kan finde de sko? Jeg har prøvet på zaras hjemmeside men de har dem ikke 🙁 tak!

 • Anonym

  Hej Marck!

  Jeg er er bange for, at kollektionerne skifter hurtigere end vinden blæser – sådan er det gerne med high-street forretningerne. Jeg håber dog, du finder noget andet brugbart. 🙂

  God weekend og tak for interessen!