Home Ekvipering Bæredygtig tøj i bambus

Bæredygtig tøj i bambus

by Peter F

Dette er sponsoreret indhold

I de seneste år er bambustøj begyndt at vinde indpas i Danmark – og med god grund. Bambus er både en af de mest bæredygtige tekstilformer, der findes, og så er det et utrolig blødt og åndbart materiale. Mange sammenligner ofte tøj lavet af bambus med kashmir, da det har samme blødhed uden at føles for tungt.

Bæredygtig tøj i bambus

Som sagt, er en af de største fordele ved bambustøj, at det er utrolig bæredygtigt. I dag er der heldigvis flere og flere, der går op i at leve miljørigtigt, og her er bambus altså det oplagte valg. Fordi bambus er et let nedbrydeligt materiale, er produktionen af det ofte endnu mere miljøvenlig end andre bæredygtige stoffer, såsom økologisk bomuld. Derudover har bambus den samme antibakterielle evne som uld, hvilket betyder, at lugt ikke sætter sig lige så nemt i tøjet som med andre typer materiale. Det betyder blandt andet også, at mange af dem, der har opdaget bambustøj, finder det behageligt at tage en løbetur i en bambus-sweatshirt på en kølig vinterdag, eller foretrækker en t-shirt i bambus frem for bomuld på varme sommerdage.

Hos Bambustøj.dk kan du få et udvalg af tøj i bambus fra forskellige mærker. De tilbyder både tøj til mænd og kvinder fra forhandlere som JBS, Lindbergh, Egtved og Resteröds. Udvalget er stort, og det er nemt at skifte alle dine basis-items ud med lækre alternativer i bambus. Derudover er priserne på tøjet overkommelige, så alle har råd til at opleve fordelene ved tøj lavet af bambus.

Lækre bambus undertrøjer

Hos Bambustøj kan du købe lækre undertrøjer, du kan have på under skjorten eller sammen med et par shorts på en varm sommerdag. Fordelen er, at undertrøjerne kan bruges under tøjet, uden at det bliver for varmt, netop fordi de er tale om et utroligt åndbart materiale. Mange finder derfor undertrøjer i bambus langt mere behagelige end undertrøjer i bomuld eller andre materialer.

Bæredygtig tøj i bambus

Se udvalget af bambus undertrøjer.

Mærk forskellen med strømper i bambus

Når først du har prøvet strømper i bambus, er det svært at gå tilbage til “almindelige” sokker. Det bløde og åndbare materiale, gør det behageligt at have strømperne på selv i tætte sko i løbet af en lang arbejdsdage. Mange foretrækker dem desuden, når de skal ud at løbe, fordi fødderne sveder og lugter mindre, end det er tilfældet ved andre typer materialer.

Bæredygtig tøj i bambus

Se udvalget af herre strømper i bambus.

Behagelige bambus sweatshirts

Er du typen, der elsker at smide en sweatshirts over hovedet, der både ser godt ud og samtidig er behagelig, har bambustøj.dk ligeledes en række lækre muligheder. Når du ifører dig en sweatshirt, er noget af det allervigtigste, at den er blød og behagelig, og netop derfor er bambus sweatshirts et oplagt valg. Det lader huden ånde samtidig med, at den holder dig varm på kølige dage. Bambus sweatshirts bliver helt sikkert dit nye yndlings item i garderoben, som du både kan bruge på løbeturen eller over en t-shirt på en kølig efterårsdag.

Bæredygtig tøj i bambus

 Se udvalget af sweatshirts.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.