Home Medier med mere Arena – et afsluttet mediecirkus

Arena – et afsluttet mediecirkus

by Nicolai Klingenberg

Trist, men sandt: Benjamin har valgt at trække stikket på tre medier, hvor min klare favorit var Arena. Men en flink fyr bag roret, der har aftaget en række artikler, er eventyret om et herligt herremagasin slut. God vind til Troels, Thestrup, Mille på FHM og de andre ramte på Benjamin.

Nyd synet, for det bliver det sidste, vi ser til Arena i denne omgang.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk