Home Bobler Mr. Andersson

Mr. Andersson

written by Nicolai Klingenberg 26. marts 2009
Pin It

Uden at have det helt store kendskab til finere vin eller den let omskrevne dialog fra Matrix, var scenen i allerhøjeste grad sat, da bagmanden fra Winetrader, slog dørene op til sit skatkammer, der nu er synligt for gud og hvermand. Selvom det måske kan nærme sig det blasfemiske, vil jeg nok påstå, at gud kan have haft en finger med i spillet i Lars Anderssons varelager, der tæller det ypperste og fineste inden for vinens verden, for der var jo noget med, at “the man above us all” kunne gøre vand til vin.

Under sloganet “Bottles to die for” er kælder- og stueplan nænsomt og med største perfektionisme fyldt op med vin for enhver smag og pengepung. Det er nemlig muligt at få gode tips til vininvestering, hente gratis information og forlade Sølvgade 94 med vin, som alle kan betale – og drikke.

Her vil der i fremtiden blive langet vin over disken til (og med) de helt store guldmedaljer…

Vinkendere på opdagelse i gadeplan…

Moët-bobler i alt fra konfirmand- til jetsetstørrelse…

Mad fra Meyers i selskab med venner, forretningsforbindelser og PH…

En veludrustet stald…

… med blandt andet store, hvide heste…

og gode kasser.

A4 med favorable tilbud.

Læs mere på og www.winetrader.dk

Pin It

You may also like