Home PindemadderBobler Bobleindpakning

Bobleindpakning

by Nicolai Klingenberg

Veuve Clicquot er ikke bare fine bobler på flaske med kork i toppen, for champagnehuset har også indgået en designalliance med ingen ringere end Karim Rashid. Resultatet af Rashids streger er Globalight, som ikke alene holder champagnen korrekt tempereret i op til to timer, men som også adskiller sig væsentligt fra andre traditionelle kølere. Inspirationen er blandt andet hentet i Veuve Clicquot Rosé, og produktet bliver præsenteret som funktionelt design med nutidig romantik – således er det altså ikke et ikon, du hiver med på stranden som fyr, når der skal hygges med drengene.

Smuk, blød og rund og med midten fuld af bobler – Karim Rashid har slået stregerne til Globalight. Nu med pink inderside.

De bløde former har efter sigende relationer til en nyfortolkning af en lysekrone, og den lader jeg så lige hænge i luften, men jeg kommer ikke udenom, at sagen ganske sikkert vil pynte i hjemmet.

Der er ligeledes lanceret en overfrakke til flaskerne, som også køler champagnen ned (yes, i op til to timer), og med frakken følger også et dobbelt til-og-fra kort i læder, hvor hans navn kan stå på den gule og hendes på det pink. Personligt foretrækker jeg Rashids kreation, omend The Ice Dress – som frakken korrekt hedder – nok er mere praktisk. Magasin forhandler begge nytænkte kølere.

På med frakken, køl ned, og lad proppen springe. Interesseret? Så kan The Ice Dress blandt andet købes i Magasin.

Læs mere på www.veuve-clicquot.com.

Foto: Veuve Clicquot

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk