Home PindemadderBobler Nordic Soil – en cocktail at styrke sig på i disse tider

Nordic Soil – en cocktail at styrke sig på i disse tider

by Nicolai Klingenberg

Et nyhedsbrev tikkede ind. Jeg læste, så en opskrift og stoppede op. Så tænkte jeg, at det så vældig delikat ud, og det fik mig til tasterne, da jeg måtte dele opskriften videre. Cocktailen hedder Nordic Soil, og stammer fra Copenhagen Cocktail Academy…

Nå – lad og komme direkte til sagerne.

Til en Nordic Soil skal du bruge en Kongsgaard gin, som ikke bare er dansk, men som også er skabt på æbler. I nødstilfælde må du muligvis gribe til en traditionel gin, men se lige, om du ikke kan få handlet den ægte vare. Jeg pønser på at gøre det samme.

nordic soil
Mine damer og herrer: Nordic Soil

Du skal bruge:

50 ml Kongsgaard Raw gin
20 ml ahornsirup
40 ml fløde (38 %)
20 ml frisk rødbede juice
5 flager havsalt

Ryst alle ingredienser heftigt, og si det – eventuelt to gange – ned i et afkølet martiniglas (eller et glas der minder mest muligt om et sådant). Smid det sidste touch på i form af et drys kanel – om muligt gerne friskrevet.

Du kan se flere sip-bare drinks på Instagram hos Copenhagen Cocktail Academy her, og du kan besøge den æble-baserede ginproducent Kongsgaard Gin her

Der er mere drikkeligt på My-Pleasure.dk her

FACEBOOK HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk