Et nyhedsbrev tikkede ind. Jeg læste, så en opskrift og stoppede op. Så tænkte jeg, at det så vældig delikat ud, og det fik mig til tasterne, da jeg måtte dele opskriften videre. Cocktailen hedder Nordic Soil, og stammer fra Copenhagen Cocktail Academy…
Nå – lad og komme direkte til sagerne.
Til en Nordic Soil skal du bruge en Kongsgaard gin, som ikke bare er dansk, men som også er skabt på æbler. I nødstilfælde må du muligvis gribe til en traditionel gin, men se lige, om du ikke kan få handlet den ægte vare. Jeg pønser på at gøre det samme.

Du skal bruge:
50 ml Kongsgaard Raw gin
20 ml ahornsirup
40 ml fløde (38 %)
20 ml frisk rødbede juice
5 flager havsalt
Ryst alle ingredienser heftigt, og si det – eventuelt to gange – ned i et afkølet martiniglas (eller et glas der minder mest muligt om et sådant). Smid det sidste touch på i form af et drys kanel – om muligt gerne friskrevet.
Du kan se flere sip-bare drinks på Instagram hos Copenhagen Cocktail Academy her, og du kan besøge den æble-baserede ginproducent Kongsgaard Gin her
Der er mere drikkeligt på My-Pleasure.dk her
FACEBOOK HER