Home EkviperingGrej & grooming Gummi på drengen

Gummi på drengen

by Nicolai Klingenberg

Samsung har valgt at sætte alle design-segl til i forbindelse med lanceringen af den kommende mini-laptop, N310, der lander i de danske forretninger til maj. Frem for at benytte plast eller alu har den japanske designguru, Naoto Fukasawa, valgt at overtrække det lille designmirakel med en gummibaseret farve. Dertil har Fukasawa tilsat herlige runde hjørner og kæk slash funky farve, der gør N310 blød, rar og dynamisk at se på.

N310 – Samsungs bud på en hip mini-laptop. Thumbs up herfra.

Indvendigt venter kontrasten i form af farven sort og på trods af den lille størrelse – skærmen måler 10,2 tommer – er det lykkes, at holde præstationerne på et mere end acceptabelt niveau. En 160 gb harddisk, Bluetooth forbindelse, webcam, indbygget kortlæser og 3 USB porte er blot nogle af finesserne. Dertil kommer en lovet batterilevetid på fem timer, en vægt på 1230 gram og indbygget 3G modem, som samlet set gør mini’en til en oplagt følgesvend.

Dataapparatet fås også som sort-i-sort, men personligt er jeg mest til en af de kulørte versioner.

Naoto Fukasawa har i øvrigt mere end et halvhundrede priser og udmærkelser med sig i den japanske rygsæk. Formelt set er han industriel designer med hang til minimalistisk design, som stemmer fint overens med N310, der kommer til at koste 3.750 kroner.

Japansk designerattitude og korslagte arme til den helt store guldmedalje…

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk