Home Grej & grooming Lloyd – nu med nye såler

Lloyd – nu med nye såler

written by Nicolai Klingenberg 7. april 2009
Pin It

Det kan godt være, at Lloyd lyder engelsk, men virksomheden er tysk. Germania er som oftest garant for kvalitet, og selvom biksens kreationer ikke direkte kan betegnes som ”aldrig set før”, faldt jeg dog over de to nedenstående sager, som efter min mening er de mest ”raffi”, som Lloyd lægger for dagen i den nye kollektion.

Lignede er måske set før, men nu er Lloyd også med. Bandos er navnet på ”sneakeren”, der kan bæres til hvad som helst og hvor som helst. Husk sort bælte til.

Med Bandos på fødderne skulle det være muligt at gå med gummi på jobbet uden at få reprimander for upassende ekvipering.1.400 kroner koster sagen.

Først hørte vi om sort pianolak og sort højglans – og nu kom den sorte croccolak. Ifølge mine oplysninger skulle lædersålerne have et guldlook på Ondo, som modellen hedder. Hvis jeg kan få fingre i et par, vil jeg dokumentere opmærksomhedseffekten, som jeg vil mene, ”guldet” skulle kunne give.

Sort lakfrækkert med diggi-loo diggi-ley effekt under sålerne til 1.200 kroner”¦

Pin It

You may also like