Home Grej & grooming Paul Smith – nu med nyhed

Paul Smith – nu med nyhed

written by Nicolai Klingenberg 20. juli 2009
Pin It

Manden med striberne har tidligere sendt en række herredufte til skue i alverdens montre – Story, Extreme og Men. Nu er flertal blevet til ental med det seneste bud på en maskulin duft – navnet er Man. Ganske simpelt faktisk.

Gul, hvid og sort flakon – og blottet for striber. Faktisk et rart særsyn.

Jeg har haft fornøjelsen af Story og Extreme, men med Man er vinderen fundet – klart den mest velduftende hidtil.

Signaturstriberne er der altså, men kun på æsken, som kan smides langt væk.

Nu er det ikke Smith selv, der har blandet den nye velduft – den slags har man folk eller parfumerister til. Man er skabt af Nathalie Lorson, som også har blandet for prominente huse som Biotherm, Burberry, Boucheron, Bvlgari, Dior, Dolce & Gabbana og jeg-skal-komme-efter-dig. Sidstnævnte er dog knapt så kendt.

Den nye sag fås også i 100 ml.

Pin It

You may also like