Home EkviperingGrej & grooming Paul Smith – nu med nyhed

Paul Smith – nu med nyhed

by Nicolai Klingenberg

Manden med striberne har tidligere sendt en række herredufte til skue i alverdens montre – Story, Extreme og Men. Nu er flertal blevet til ental med det seneste bud på en maskulin duft – navnet er Man. Ganske simpelt faktisk.

Gul, hvid og sort flakon – og blottet for striber. Faktisk et rart særsyn.

Jeg har haft fornøjelsen af Story og Extreme, men med Man er vinderen fundet – klart den mest velduftende hidtil.

Signaturstriberne er der altså, men kun på æsken, som kan smides langt væk.

Nu er det ikke Smith selv, der har blandet den nye velduft – den slags har man folk eller parfumerister til. Man er skabt af Nathalie Lorson, som også har blandet for prominente huse som Biotherm, Burberry, Boucheron, Bvlgari, Dior, Dolce & Gabbana og jeg-skal-komme-efter-dig. Sidstnævnte er dog knapt så kendt.

Den nye sag fås også i 100 ml.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk