Home EkviperingGrej & grooming Rungsted klip-klappere del II

Rungsted klip-klappere del II

by Nicolai Klingenberg

De har ikke været en tur i vaskemaskinen med et par nye jeans/cowboybukser – det er simpelthen blot version II, der er arriveret fra det herlige ”nettet”. Og som gave. Jeg fylder nemlig snart år, og jeg har det med at gå op i den slags. Både sko og fødselsdage. Særligt mine egne.

Blue suede shoes – næsten. Klunkerne er selvbundne.

Nok om mig selv og 2960 klip-klapperne for denne gang. Jeg kan dog oplyse, at de blev indviet på 19. etage i Las Vegas.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk