Home Rejser Leaving Las Vegas

Leaving Las Vegas

by Nicolai Klingenberg

Selvom jeg er kommet hjem, er jeg faldet over et par snapshots fra turen, der lige skulle deles. Byen, der aldrig sover, byder på et hav af alternative personligheder, dekadence i materiel form og en stil, der bare ikke går i Europa. Og vice versa. Tag nu for eksempel en farven lyserød – ganske almindelig i Europa og sikkert også i USA, men tilsyneladende ikke til mænd.

På vej op i elevatoren til rummet en sen aften, kigger to gutter på min lyserøde skjorte. ”Dude”¦ A pink shirt? Man”¦”. Det skal siges, at begge fyre var iklædt grov træd-i-sko med rågummisål på minimum tre centimeter, en ”trashy” sort skjorte med friskt print, et par jeans anno 1999 og en mytologisk hammer om halsen i lædersnor, og jeg er sikker på, de hed noget i retning af Todd og Kev. Jeg kunne berette, at skjortens farve var helt okay i Europa og gav den lige en ekstra knap ned. Da jeg forlod elevatoren på 19. etage, kunne jeg høre ordene ”That guy was so definitely gay!”, mens den anden tyssede på den første”¦

Smuk planche med show-off smykker på delvist kendte mennesker”¦

Bevis på at jeg har undladt at tage snegle med til Staterne”¦

Line ”Betsson” Peteri, den storvindende og til tider svært berusede ”Scotty” samt Betsson spiller Christina.

Audemars Piguet laver til tider special editions til gode forhandlere – og her er en af dem. 60 eksemplarer af bling-bling ”jetonmodellen” med diamanter, kortspil og lir for alle pengene. Koster 80.000 dollars og kan fås i urbiksen på Palazzo.

Tikkeværket leveres i elegant boks – det gør nok kortspil og jetoner til de dyreste på markedet.

Et feriefoto skal nøje planlægges. Se bare den nøjagtige mand, der skulle fotografere sin bedre halvdel, som sad på en stol lige ved siden af. Med et fint stativ og selvudløser skulle årets parfoto nok være i hus.

My-pleasure.dk was here”¦

You may also like

1 comment

Hello Sailor – what’s the time? | Med klud, pen, blok og blog 10. august 2010 - 10:03

[…] Piguet har lanceret talrige limiterede modeller – se for eksempel denne overglittede sag, jeg fandt i Las Vegas sidste år. Klik her for at dele indlægget Hide Sites […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk