Home EkviperingGrej & grooming Nålen er tilbage

Nålen er tilbage

by Nicolai Klingenberg

Tag en festlige lørdag aften i det københavnske natteliv og stød på venner fra hist og her. Så har du omtrent en kort opskrift på en vellykket lørdag. Jeg må dog slå et slag for en af mandens få accesories, som tidligere har været forbeholdt bankelever, revisorer, konfirmander og festlige sammenkomster i forsamlingshuse – I proudly present: Slipsenålen.

 

Nålen - uden slips og mand.

Nålen - uden slips og mand.

Den sølvfarvede frækkert stammer fra staterne, hvor jeg faldt over den i en lufthavnskiosk – og naturligvis med dertilhørende og ikke mindst matchende manchetknapper, som jeg dog ikke har gjort brug af so far.

 

Lige inden turen gik ud i nattelivet, gik det op for mig, at min tro følgesvend – kluden – var glemt. Dermed var gode råd dyre, og en nødklud blev fundet frem. Jeg kan således dokumentere og stå inde for, at den stofpose, som luksuskonglomeratet Louis Vuitton leverer deres small leather goods i, snildt kan bruges som nødklud.

Bemærk den åbne skjorteknap - således er det muligt at vise blotte "kassen" i en ruf.

Bemærk den åbne skjorteknap - således er det muligt at vise blotte "kassen" i en ruf.

 

Udsnit af nødklud.

Udsnit af nødklud.

You may also like

1 comment

Detalje a la Mad Men | Med klud, pen, blok og blog 14. september 2010 - 12:04

[…] du måske har set – både her på bloggen og i Mad Men – så har slipsenålen også fundet sig en ny æra. Jeg sprang med på bølgen […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk